weddenbonus nieuws

Enkel vandaag – Win gratis tot 100% extra op storting met Circus Spel!

Vandaag is de laatste dag dat Nederlanders en Belgen kunnen deelnemen aan de Cupcake Game bij Bookmaker Circus. Kies simpelweg een Cupcake en krijg een 20%, 30% of 100% bonus tot maar liefst € 500 op je eerstvolgende storting! Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen van deze actie gebruik maken. Voor nieuwe klanten wachten er daarnaast nog vele andere extra´s.

Hoe win ik een 20%, 30% of 100% gratis bonus?

  • Klik op een Circus Bonus Button op onze website en meld je aan of log in.
  • Ga hierna naar de Promotie Pagina van Circus en open het CupCake Spel.
  • Kies nu een van de Cup Cakes en je wint een 20%, 30% of 100% bonus.
  • Maak een storting binnen 7 dagen hierna en ontvang je gewonnen bonus!

 

Circus cupcake spel © Circus

 

Nieuw bij Circus? Pak 100% tot € 250 bonus!

Bovenstaande actie is een mooie kans om een extra percentage te winnen op je volgende storting bij Circus. Als je nog geen klant bent bij Circus en je nu aanmeldt ben je zelfs verzekerd van een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250. Je hebt hierna ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen door 7,5x in te zetten op odds van 2.21 of hoger. Ook kan je ervoor kiezen om 15x te wedden op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgaande is ook mogelijk. Deze zelfde bonus voorwaarden gelden ook voor de Cupcake Bonus. Een mooie extra is daarnaast dat je na je eerste weddenschap van € 10 of meer direct € 30 aan Free Bets cadeau krijgt! De winst hieruit is opnieuw bonus voor jou.

 

Circus.be Bonus
© Circus

 

Eerst uitproberen? Pak € 15 zonder storting!

Hoewel Circus een uitstekende Bonus Bookmaker is, kan het zijn dat je dit eerst zelf wil uitvinden zonder een storting te maken. Ook dan ben je bij Circus aan het goede adres. Je krijgt na je aanmelding direct € 5 cadeau zonder storting. Als je vervolgens ook je gsm nummer valideert in je account krijg je nogmaals € 5 gratis en ten slotte ook nog eens € 5 gratis nadat je de Circus App downloadt en inlogt. Circus biedt hiermee een enorm groot totaalpakket aan promoties waarvan jij nu direct kunt profiteren. Meld je dan ook nu aan en start met winnen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Belgische SuperCup Wedden - Speel € 10 en krijg € 10 Gratis!
volgend artikel
Gokken op Voorronde Europa League met € 5 Gratis!