weddenbonus nieuws

Ontvang dit weekend 8x € 20 Cashback op Jpl. Pro League!

Circus heeft ook dit weekend, zoals zo vaak te voren, een geweldige actie voor Nederlanders en Belgen. Mochten er in de Belgische Jupiler Pro League 28 of meer doelpunten vallen, ontvang jij voor je verloren weddenschap op elk duel dit weekend maar liefst € 20 terug! Zo is de kans dus groot dat je weddenschappen geheel risicovrij zijn dit weekend. Lees nu hoe jij profiteert en speel mee.

 

Hoe doe ik mee aan de 8 x € 20 Cashback Actie?

  • Schrijf je in bij Circus via een van de Bonus Banners op deze site of log in.
  • Plaats € 10 – € 20 enkelvoudige pre-match bet(s) op Jup. Pro League duels.
  • Vink bij je weddenschap(pen) telkens het groene kader aan op je wedslip.
  • Vallen er in de 8 duels van dit weekend 28 doelpunten of meer?
  • Dan ontvang je voor elk verloren wed ticket je inzet tot € 20 terug!
  • Ter info: In 15/16 werd er zo´n 3x per duel gescoord. Wed onderstaand direct.

 

Circus.be JPL Quoteringen © Circus.be

 

Nieuw bij Circus? Bonus van € 315 wacht op jou!

Als je niet overtuigd bent om je aan te melden bij Circus op basis van bovenstaande actie dan is de Circus Bonus genoeg reden om je alsnog aan te melden. Je ontvangt een 100% stortingsbonus tot € 250 en je eerste weddenschap tot € 50 wordt terugbetaald als je deze verliest of je winst wordt verdubbeld als je deze wint. Daarnaast ontvang je door de Circus Mobiel Bonus door het invullen van je gsm nummer € 5 gratis bonus en na het downloaden van de app € 10 gratis. Niet alleen door de hoogte is deze Bookmaker Bonus zo goed maar zeker ook door de flexibele bonus voorwaarden. Als je je bonusbedrag 3x inzet op 2.21+ odds is deze reeds vrijgespeeld. Ook je weddenschappen op 1.80-2.20 tellen voor 50% mee in het vrijspelen en op 1.40-1.80 voor 30%. Niet slecht zouden wij zeggen! Meld je onderstaand aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Ontvang nu gratis € 5 Risk Free Bet en win Man. U Tickets!
volgend artikel
Nieuwe & Bestaande Klanten: Nu 50% extra + € 25 Gratis!