De Circus Bonus was beschikbaar tot 31-12-2015. Kijk op de Circus pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Oorspronkelijke Bonus Vervallen – Zie onderstaand Gratis Alternatief

CIRCUS € 5 GRATIS ZONDER STORTEN WEDDEN - ACTUEEL IN 2016

Bookmaker Circus geeft € 10,00 weg aan alle nieuwe klanten die nog niet eerdere een account hebben aangemaakt. Het enige wat je hoeft te doen om deze bonus te pakken is bij je registratie de bonus code SPORT in te voeren. Je krijgt meteen je € 10,00 wedbonus op je account gestort om je eerste weddenschap mee af te sluiten.

Bonus details

Min. storting

€ 1,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 10,00

Bonus code

SPORT

Voorwaarden voor uitbetaling

De voorwaarden voor deze wedbonus zijn heel simpel. Je krijgt bij je eerste registratie meteen de € 10,00 gestort en het enige dat je daar voor hoeft te doen is de bonus code SPORT in te voeren op het moment dat je een account aan maakt. De winst die je maakt met je bonus bedrag kan je, zoals bij elke bonus van Circus, pas laten overmaken naar je rekening als je een storting van hetzelfde bedrag maakt. Dus als je 50 euro wint, dan moet je eerst 50 euro storten voor je de winst kan laten uitbetalen. De 50 euro die je stort kan je inzetten en later ook weer terugstorten.

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-12-2015

Conclusie

Dit is één van de beste bonussen die bestaat. Je hoeft niks te doen, behalve de bonus code SPORT in te voeren op het moment dat je een account aan maakt. Verder niks. De bonus van € 10,00 is niet erg hoog, maar je krijgt het gratis en hoeft niet eerst een storting te maken of het bedrag rond te spelen. Daarom krijgt deze bonus een 4,5 ster.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Risicovrije bonus
  • Deze bookmaker aanvaard Bancontact/Mister Cash
  • U hebt de mogelijkheid om je vrienden uit te nodigen en zo nog meer bonussen op te strijken.
  • Enkel de winst uit bonus weddenschap wordt uitbetaald

Voorbeeld

Stel je bent nog geen klant bij Circus.be en je maakt een account aan waarbij je de actie code SPORT invoert. Je zet je € 10,00 direct in op een voetbal wedstrijd tegen een quotering die je wel goed vind. Stel we nemen een quotering van 2.00. Als je dan wint, dan is je winst € 10,00. Voor je deze winst kan laten uitbetalen moet je eerst € 10,00 storten. Met het gestorte bedrag kan je vrij inzetten en het later weer laten uitbetalen.

Verkrijg de bonus in drie stappen