08:00 uur

Circus.be pakt uit! Nu maar liefst € 415 aan Welkomstbonus!

Circus.be pakt uit met een ongekend Welkomstbonus pakket voor nieuwe klanten. In totaal ontvang je € 415 aan bonus en de bonus voorwaarden zijn uitzonderlijk flexibel! De bonus is nu zowel voor nieuwe klanten uit Nederland als België beschikbaar en de bonus lichten wij graag in zijn totaliteit voor jou toe. Lees nu direct meer en profiteer mee!

 

Aanmelden met Circus.be stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 250!

Allereerst ontvang je met de Circus.be Bonus een 100% bonus op je eerste storting tot € 250! Dit bonusbedrag is het hoogst beschikbare bonusbedrag op de markt en de voorwaarden zijn ongekend flexibel! Het 3x inzetten van je bonus op een 2.21+ odd volstaat voor het vrijspelen. Speel je bets met odds van 1.81-2.20 tellen deze ook voor 50% mee (6x inzetten dan) en zelfs weddenschappen op odds van 1.40-1.80 tellen voor 30% mee (10x inzetten dan). Ook een combinatie van voorgenoemde odds spelen is mogelijk, zowel single als combi bets tellen, pre-match als live en je hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen! De hoogste en meest flexibele bonus op de wedmarkt!

 

Circus.be Storting
© Circus.be

 

Nu € 50 gratis eerste weddenschap en € 100 aan Free Bets cadeau!

Nadat je je storting hebt gemaakt, ontvang je direct je bonus. Bij het plaatsen van een eerste weddenschap profiteer je direct van een € 50 gratis weddenschap! Daarnaast krijg je 10 weken lang wekelijks € 10 cadeau! Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Plaats een weddenschap en vink ´Profiteer van deze actie´ aan in het wedformulier.
  • Win je je weddenschap? Je netto winst met inzet tot € 50 wordt verdubbeld!
  • Verlies je je weddenschap? Je krijgt je inzet tot € 50 terug in de vorm van een Free Bet!
  • Krijg daarnaast aanvullend de eerste 10 weken wekelijks een € 10 Free Bet cadeau!

 

Circus.be Free Bet
© Circus.be

 

De verdubbelde winst uit je eerste weddenschap wordt uitgekeerd in bonusgeld en kan je opnieuw door het 3x inzetten op een 2.21+ odd, 6x op 1.81-2.20, 10x op 1.40-1.80 odd of een combinatie hiervan vrijspelen. Free Bets kun je binnen 7 dagen in zijn geheel inzetten en de gemaakte netto winst is geheel voor jou en ook aan de hand van voorgenoemde bonus voorwaarden vrij te spelen. Opnieuw zonder tijdslimiet en zonder andere bet restricties!

 

Meld je aan, geef je gsm nummer in, download de app en krijg € 15 bonus cadeau!

Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden bij Circus.be en de site is geheel in het Nederlandstalig beschikbaar. Circus.be beschikt over alle benodigde licenties en is een zeer bekende naam in de Casino Wereld. Onlangs heeft het haar gehele Sportsbook vernieuwd en pakt zodoende uit met het geweldige Welkomstbonus Pakket. Naast bovengenoemde € 400 bonus volstaat het ingeven van je gsm nummer bij aanmelding voor € 5 extra bonus. Als je daarnaast na je storting de Circus.be App downloadt profiteer je door de Circus.be Mobiel Bonus ook nog eens van € 10 gratis bonus! Hiermee is de Circus.be Welkomstbonus met 5 sterren koploper in ons Bookmaker Bonus Vergelijk en wij raden dan ook iedereen van als deze promoties te profiteren nu ze nog beschikbaar zijn. Meld je aan via bovenstaande afbeeldingen of onderstaande banner en profiteer mee!

Claim de bonus! Meer informatie