weddenbonus nieuws

Stort bij Circus.be en ontvang t/m zondag 21% extra!

Speciaal ter viering van de Belgische Nationale Feestdag van 21/7 biedt Circus.be bestaande Nederlandse en Belgische klanten een extra bonus van 21% tot maar liefst € 210 op hun storting in de periode 21/7 – 24/7! Nog geen klant? Dan profiteer je ook nog eens van een Welkomstbonus pakket van maar liefst € 315! Nu met zeer flexibele voorwaarden.

 

Reeds klant? Stort en ontvang 21% Bonus

  • Log in
  • Stort een bedrag naar keuze.
  • Ontvang direct 21% Bonus tot € 210.
  • Het 3x inzetten op 2.21+ odds volstaat reeds om de bonus vrij te spelen.

 

Nieuw bij Circus.be? Geweldig € 315 Welkomstpakket wacht!

Alle Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij Circus.be zijn, kunnen we een aanmelding van harte aanbevelen. Er wacht namelijk een welkomstpakket op jouw bestaand uit:

  • 100% eerste stortingsbonus tot € 250.
  • € 50 risicovrije eerste weddenschap (winstverdubbeling of inzet terug).
  • € 10 gratis na downloaden Cicus.be app
  • € 5 gratis na invullen mobiele nummer.

 

Circus.be Bonus © Circus.be

 

Het bijzondere aan het bovenstaande Circus.be Bonus Pakket is dat de voorwaarden voor het vrijspelen van je bonus uitermate flexibel zijn. Zo speel je elke bonus vrij door het bonusbedrag 3x in te zetten op 2.21+ odds. Ook het 6x inzetten op 1.81-2.20 odds of 10x op 1.40-1.80 odds volstaat. Een combinatie van deze is ook mogelijk en er is geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden. Een extreem goede Bookmaker Bonus die je absoluut niet mag laten liggen nu deze nog beschikbaar is. Aanmelden kan direct via onderstaande afbeelding of een van de bonus banners.

 

Ook nu Genoeg Weddenschappen om op in te zetten!

Wellicht denk je dat nu na het EK en gedurende de EK periode weinig is om te wedden. Het tegenovergestelde is echter het geval. Zo kun je op donderdag 21/7 wedden op 32 kwalificatie duels voor de Europa League en vrijdag 22/7 op 25 vriendschappelijke wedstrijden waaronder Manchester United tegen Borussia Dortmund. Zaterdag staat het Belgische Super Cup Duel tussen Standard Luik en Club Brugge op het programma en zondag veel bekervoetbal. Ideaal om je Wedden Bonus vrij te spelen bij Circus.be!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed € 5 op Transfers Markt bij BetFIRST en krijg € 5 gratis!
volgend artikel
Super Cup Belgie - Voorspel minuut 1e goal en win € 500!