weddenbonus nieuws

Circus.be geeft € 25 inzet terug bij verloren Jupiler Pro Bet!

Plaats voor zondag 17 april 19.59u een weddenschap op de Jupiler Pro League Play Offs bij Circus.be en als je weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 25 terug! Je inzet wordt uitgekeerd in de vorm van een gratis weddenschap en de gemaakte winst is volledig voor jou! Aanvullend wachten er nog vele andere promoties tot € 415 op jou!

 

Wed op Jupiler Pro League en ontvang bij verlies tot € 25 gratis weddenschap!

  • Plaats een weddenschap van € 10 of meer op een of meerdere Jupiler Play Offs Duels.
  • Win je je weddenschap? Je inzet en winst is volledig zonder voorwaarden voor jou!
  • Verlies je je weddenschap? Circus.be betaalt uiterlijk 18/4 je inzet tot € 25 terug!
  • Inzet wordt terugbetaald in de vorm van een Free Bet. Inzetten binnen 7 dagen.
  • Alle winst uit de Free Bet is voor jou en kun je mee verder spelen!

 

Jupiler Pro League Play Offs Schema en Quoteringen in één overzicht.

Onderstaand vind je het speelschema voor de Play Offs van dit weekend. Klik op de afbeelding, meld je aan en plaats direct een risicovrije weddenschap van € 25. Nog geen klant? Lees dan zeker even verder en profiteer van € 415 aan aanvullende promoties!

 

Jupiler Pro League Play Offs Circus © Circus.be

 

Nog geen klant bij Circus.be? Profiteer van € 415 aan Circus.be welkomstbonus!

Daadwerkelijk € 415 aan welkomstbonus? Je leest het goed inderdaad. Je profiteert nu direct met de Circus.be Bonus  allereerst van een 100% tot € 250 stortingsbonus. Daarnaast is je eerste weddenschap tot een bedrag van € 50 risicovrij. Bij winst wordt je netto winst verdubbeld en bij verlies ontvang je je inzet in de vorm van een gratis weddenschap terug. Vink hiervoor bij je eerste weddenschap het vinkje ´ik profiteer van deze actie´ aan. Erna krijg je ook 10 weken lang elke week een free bet van € 10 cadeau. Ook krijg je na je storting met de Circus.be Mobiel Bonus € 10 bonus door het downloaden van de app en € 5 door het ingeven van je gsm nummer! Je bonussen speel je vrij door deze 3x in te zetten op 2.21+ odds, 6x op 1.81-2.20 odds of 10x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van deze. Je hebt hiervoor ongelimiteerd de tijd en als je je nu aanmeldt, profiteer je als Nederlander of Belg direct van alle promoties! Aanmelden kan direct via onderstaande button.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed bij BetFIRST op tennis en ontvang € 50 aan Free Bets!
volgend artikel
Interwetten betaalt je €25 terug bij 0-0 Chelsea - Man. City!