weddenbonus nieuws

Boksen: Wedden op Chris Billam Smith – Smith vs Deion Jumah

Na een paar maanden uitstel lijkt het dan eindelijk te gaan gebeuren op 20 maart. Smith vecht tegen Jumah om de Britse Cruiserweight title.

 

Chris Billiam- Smith verdedigt zijn cruiserweight titel

Sinds 2019 heeft Chris Billiam Smith de cruiserweight titel van de Commonwealth op zak. De nu 30 jarige Brit groeide op met boksen en pikte de sport op toen hij zestien was. Nadat Smith zijn professionele debuut maakte met een TKO tegen Russ Henshaw pakte hij door en stond hij na negen gevechten op 9-0 met 8 KO’s. Zijn eerste en tot nu toe enige verlies leed Smith op 20 juli 2019 in de O2 Arena in Londen na een split decision. Als onderkaart op het gevecht tussen Dillian Whyte tegen Oscar Rivas verloor Smith van Richard Riakporhe. Een zure nederlaag aangezien het WBA Intercontinental cruiserweight kampioenschap op het spel stond.

Smith deed alles, behalve bij de pakken neer zitten, na dit gevecht en won in vijf ronden met een TKO de Commonwealth title. Craig Glover ging in de vijfde ronde voor de derde keer en dat betekende dat Smith zijn eerste Commonwealth titel pakte. Op 7 augustus vorig jaar verdedigde Smith met succes de titel en nu staat op 20 maart dus de volgende tegenstander in de ring, De statistieken van Smith liegen er niet om. Van de twaalf gevechten won hij er tien met KO, een op decision en verloor hij er slechts een. Of de betting sites geloven in een nieuwe overwinning zie je zo.

 

Deion Jumah heeft een indrukwekkend record

Net al Chris Billiam Smith zijn ook de cijfers van Deion Jumah om over naar huis te schrijven. Alleen het debuut van “The Gost” was al verbluffend. Een KO in de eerste ronde zorgde voor de eerste overwinning. Ruslan Bitarov was de tegenstander in dit korte maar indrukwekkende gevecht in Duitsland. Met tien overwinningen kwam de Southern Area cruiserweight titel in zicht. Tegen Ossie Jervier had Jumah vijf ronden nodig om de regerend kampioen tegen het canvas te krijgen. In 2019 vocht Jumah tegen Wadi Camacho om de Engelse cruiserweight titel en ook die ging gewonnen met een TKO.  Een paar maanden later stond Sam Hyde als uitdager tegenover Jumah en dat betekende dat Jumah voor het eerst zijn titel moest verdedigen.  Met succes, wel zonder KO won Jumah op UD.

 

De twee vechters kennen elkaar nog vanuit het amateurcircuit maar nu zal er dus behalve eer dus ook om de Commonnwealth cruiserweight titel op het spel staan. Bij wedden op boksen horen mooie odds en we gaan kijken of we die voor dit gevecht kunnen vinden.

 

unibet livestreaming

©Unibet

 

Goede boksodds bij Unibet

Unibet is een bookmaker die steevast mooie odds heeft voor het wedden op boksen. Ook nu staan er tal van mooie gevechten om op in te zetten bij Unibet. Misschien is het alleen nog wat vroeg maar op dit moment staat Smith – Jumah er nog niet tussen. De kans is groot dat deze nog toegevoegd gaan worden de komende dagen. Bij de andere bookmakers zien we dat Smith de favoriet is voor het gevecht en dat de odds voor zijn winst niet hoger gaan dan 1.50. Winst van Jumah staat vaak rond de drie keer je inzet. In afwachting van de odds kun je natuurlijk wel al even onze Unibet review lezen.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Chelsea – Atletico Madrid
volgend artikel
Genk tegen Standard in de Pro League