weddenbonus nieuws

Chelsea tegen Southampton: 100% tot € 200

Chelsea begint 2019 met een wedstrijd tegen Southampton. Voor Chelsea is dit een ideale wedstrijd om de drie punten te pakken en weer afstand nemen van Arsenal, dat gisteren won. Bij Southampton hopen ze op een stunt, want zij staan gevaarlijk dicht bij de degradatiezone. Als je wilt wedden op dit duel Chelsea Southampton, dan kan je dit doen bij Betfirst. Je krijgt dan niet alleen de welkomstbonus van 100% tot € 200, maar je kan ook de wedstrijd live bekijken via BetFIRST TV.
 

Chelsea – Southampton TV + 100% tot € 200

Je wilt de wedstrijd Chelsea tegen Southampton live op de televisie volgen en terwijl een weddenschap plaatsen? Dat kan bij Betfirst! Maak eerst een account aan, door hier op de banner te klikken en vervolgens de gegevens in te vullen. Zowel Belgen en Nederlanders kunnen zich inschrijven bij Betfirst en zelfs storten met Bancontact en iDeal behoren tot de mogelijkheden.
 

Als je de maximum BetFIRST bonus wilt krijgen dien je minstens 200 euro te storten. Je zal ook geld op je account dienen te hebben om gebruik te kunnen maken van de Betfirst TV of in de laatste 48 uur een weddenschap hebben geplaatst. De kan je bonus niet onmiddellijk laten uitbetalen, wat normaal is. Je zal eerst tweemaal je storting en bonus dienen rond te spelen en dit op minimale odds van 1.40. Met een tijdspanne van 30 dagen is dit een heel goede bonus te noemen en daarom staan ze ook bovenaan in onze Voetbal Gokken sites ranking.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

Wedden Chelsea Southampton Tips

De bookmakers zien in Chelsea de grote favoriet om de winst te pakken in deze wedstrijd. Chelsea staat momenteel vierde met 43 punten uit 20 duels, terwijl Southampton met zeventiende staat met 15 punten. Thuis verloor Chelsea nog maar een keer en speelde het driemaal gelijk en Southampton kon uit nog maar 2 keer winnen. Daarom geeft Betfirst een notering van 1.28 aan Chelsea, een odd van 11.50 aan Southampton en 5.90 voor een puntendeling. Als beide teams een doelpunt maken, dan heb je een notering van 1.95. Chelsea scoort gemiddeld 2 doelpunten dat ze thuis spelen, en Southampton scoort gemiddeld een doelpunt per keer. Wat verwacht jij? Schrijf je in bij Betfirst en waag je kans op dit duel.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Arsenal Fulham tot + €150 op je bet
volgend artikel
Topper Man City - Liverpool : Actie € 75