weddenbonus nieuws

Gokken op FA Cup Finale – Acties bij Betser!

Nederlandse klanten profiteren bij Betser van een mooie aanbieding omtrent het FA Cup finale duel tussen Chelsea en Manchester United van zaterdag 18.15u. Zet in op minder dan 2,5 doelpunten en als dit niet gebeurt, ontvang je je inzet tot € 15 terug! Nieuwe klanten kunnen profiteren van een welkomstbonus van € 10 aan gratis cash en storten met iDeal. Beide acties lichten we voor je toe en tevens vind je een voorbeschouwing op het duel terug.

Hoe ontvang ik € 10 aan gratis cash?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort € 20 of meer met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Master, Skrill of Neteller.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op duel(s) en odd naar keuze.
  • Je ontvangt erna, ongeacht het resultaat, € 10 aan vrij te besteden tegoed.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Reeds klant? Benut Chelsea Manchester United Promotie!

Vele klanten profiteerden reeds van de Betser Bonus en op hen wacht nu een nieuwe promotie. Als nieuwe klant kan je overigens de volgende keer gebruik maken van een dusdanige gelijke promotie. Plaats als bestaande klant een enkelvoudige weddenschap voor aanvang van het duel tussen Chelsea en Man U op de minder dan 2,5 doelpunten. De quotering is 1.54 en je kunt tussen de € 10 en € 15 inzetten. Mocht je de weddenschap winnen is alle inzet en winst zonder voorwaarden voor jou. Mocht je de weddenschap verliezen dan ontvang je je inzet tot € 15 terug in de vorm van een Gratis Wedden Weddenschap. Benut je Free Bet vervolgens binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is volledig voor jou! Een prima Bookmaker Bonus actie naar onze mening!

Voorbeschouwing Chelsea Manchester United

Zowel Chelsea als Manchester United kennen een teleurstellend seizoen. Beide ploegen wonnen de titel en League Cup niet en werden reeds in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld. De FA Cup, die op neutraal terrein (Wembley Stadion) wordt afgewerkt, kan het seizoen nog enigszins glans geven. In de reguliere competitie staat Manchester United tweede met 11 punten voorsprong op nummer 5 Chelsea. In het finale duel is United dan ook lichtelijk favoriet met een 2.65 odd. Gelijkspel is 3.05 en winst Chelsea 2.85. Waar speel jij op? Van de laatste 13 onderlinge duels eindigde 10 duels in < 2,5 goals. Die bet in combinatie met bovenstaande actie is in ieder geval een uitstekende keuze!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Premier League Darts Finale - Top Odds en Bonus!
volgend artikel
Jupiler Pro League: pak 25% extra winst