18:00 uur

Gokken op Chelsea Manchester United – odds 8.0 en 13.0!

Top Quoteringen voor Nieuwe Nederlandse klanten bij 888Sport voor de Engelse Topper tussen Chelsea en Manchester United van zondagmiddag 17.00u. Winst Chelsea levert jou een 8.00 quoteringen op en winst Manchester United een odd van maar liefst 13.00. Lees nu alles over deze promoties, onze Chelsea Manchester United Voorbeschouwing en win!
 

Hoe wed ik op Chelsea @ 7.00 of Man. U @ 13.00?

  • Meld je aan bij 888Sport via een van de 888Sport Buttons op deze website.
  • Maak een storting van € 10 of meer. Dit kan o.a. met iDeal, Skrill, Neteller.
  • Wed € 10 pre-match op winst Chelsea @ 2.12 of Manchester United @ 3.45.
  • Gewonnen? Ontvang je inzet en reguliere winst + extra winst in Free Bets.
  • Gebruik de Free Bets (extra winst door verhoogde odds) binnen 7 dagen.
  • Alle winst die je maakt uit je Free Bets is zonder voorwaarden voor jou!

 

Gokken op Chelsea Manchester United
© 888Sport

 

888Sport – Beste Bookmaker voor Nederlanders!

Naast bovenstaande 888Sport Promotie is er nog een andere goede reden om je bij 888Sport aan te melden. Deze Britse Bookmakers behoort namelijk tot de Beste Bookmakers Nederland! Door haar grote Wed Aanbod, prima quoteringen en goede klantenservice onderscheidt het zich van vele andere bookmakers. Daarnaast kun je er ook zeer gebruiksvriendelijk Mobiel Wedden en zijn er tal van vaste promoties waarvan jij kan genieten. Wij raden je dan ook aan om niet langer en te wachten en je aan te melden!
 

Voorbeschouwing Chelsea Manchester United

Met de hoge quoteringen waarmee jij op dit duel kan wedden bij 888Sport is zowel een keuze voor Chelsea en Manchester United value. Graag geven we je echter wat achtergrondinformatie over dit duel zodat je geheel bent voorbereid voordat je je weddenschap plaatst. Beide ploegen bevinden zich op een positie (Chelsea 5, Man. U. 7) waar ze liever niet zouden staan. In beide kampen waren de verwachtingen hoog gespannen voor aanvang van de competitie. Chelsea wist haar laatste 2 duels overtuigend te winnen in de competitie en is thuis nog ongeslagen. United liet punten liggen bij Liverpool en thuis tegen Stoke. Ook uit wist het slechts 2 van haar 4 duels te winnen. Het wist wel te overtuigen tegen Fenerbahce deze week donderdag met 4-1 maar het feit dat het moest spelen, zorgt wel voor vermoeidheid. Chelsea kent geen Europese verplichtingen en lijkt de beste papieren te hebben. De bookmakers denken hetzelfde. Wat denk jij? Zet nu in en win!
 
De quoteringen op de registratiepagina zijn in Engelse notitie, je kunt na je aanmelding echter switchen naar de reguliere Europese Quoteringen notatie. Veel succes!