09:00 uur

Gokken op Chelsea Manchester United – Acties bij Betser!

Nederlandse klanten profiteren bij Betser van een mooie aanbieding omtrent het duel tussen Chelsea en Manchester United van zondag 17.30u. Zet in op beide teams scoren en als dit niet gebeurt, ontvang je je inzet tot € 25 terug! Nieuwe klanten kunnen profiteren van een welkomstbonus van 100% tot € 25 en storten met iDeal. Beide acties lichten we voor je toe en tevens vind je een voorbeschouwing op het duel terug in dit artikel.
 

Hoe ontvang ik 100% tot € 100 stortingsbonus?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Je ontvangt erna direct een bonus van 100% tot een maximum van € 25.
  • Zet je bonusbedrag 12x in op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen.
  • Plaats gedurende bonus vrijspeeltijd weddenschap t.w.v. van max. € 50.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Reeds klant? Benut Chelsea Manchester United Promotie!

Vele klanten profiteerden reeds van de Betser Bonus en op hen wacht nu een nieuwe promotie. Als nieuwe klant kan je overigens de volgende keer gebruik maken van een dusdanige gelijke promotie. Plaats als bestaande klant een enkelvoudige weddenschap voor aanvang van het duel tussen Chelsea en Man U op de selectie ´both teams to score´. De quotering is 2.00 en je kunt tussen de € 10 en € 25 inzetten. Mocht je de weddenschap winnen is alle inzet en winst zonder voorwaarden voor jou. Mocht je de weddenschap verliezen dan ontvang je je inzet tot € 25 terug in de vorm van een Gratis Wedden Weddenschap. Benut je Free Bet vervolgens binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is volledig voor jou! Een prima Bookmaker Bonus actie naar onze mening!
 

Voorbeschouwing Chelsea Manchester United

Voor iedereen die graag een weddenschap wenst te plaatsen op Chelsea Manchester United blikken we kort vooruit op dit duel. Manchester United staat 2e met 23 punten uit 10 duels en wist onlangs thuis Tottenham Hotspur met 1-0 te verslaan. In de Champions League verzamelde het zelfs 12 punten uit 4 duels. Uitstekende resultaten die Chelsea vooralsnog niet kan evenaren. Het behaalde slechts 19 punten uit 10 duels en tot dusverre in de Champions League slechts 7 punten uit 4 duels. Zo ging het midweeks nog hard ten onder bij AS Roma met 3-0. Tijd voor Chelsea om dit slechte resultaat om te zetten in iets positiefs maar United zal gebrand zijn om te winnen om in het spoor van Manchester City te blijven. Ondanks de voorgaande resultaten dit seizoen is Chelsea toch de favoriet in eigen huis met een 2.45 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.15 en winst United aan 3.10. Zeker voor Man. U een interessante odd! Wat denk jij dat het word? Zet in bij Betser en pak je promotie!

Claim de bonus! Meer informatie