weddenbonus nieuws

Gokken op Chelsea – Man. City: Chelsea wint niet? € 25 terug!

Hét duel van het weekend is het treffen tussen Chelsea en Manchester City van zaterdagavond 18.30u. Ook bookmaker Betser realiseert dit en biedt alle Nederlanders klanten een geweldige kans. Je kunt nu inzetten op winst van Chelsea en als Chelsea niet wint, ontvang je je inzet tot € 25 terug! Daarnaast wacht op nieuwe klanten nog een stortingsbonus van 100% tot € 100 en is wedden met iDeal mogelijk! Wij bespreken deze promoties voor jou en blikken vooruit op het duel.

Hoe benut ik € 25 Chelsea promotie?

  • Klik op een van de Betser bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.
  • Wed € 5 – € 25 pre-match enkelvoudig op winst Chelsea @ 2.55 notering.
  • Chelsea wint? Je ontvangt je inzet en winst zonder verdere voorwaarden.
  • Chelsea wint niet? Ontvang maandag inzet tot € 25 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is voor jou!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak € 25 stortingsbonus!

Om bovenstaande kans optimaal te benutten plaats je een weddenschap ter waarde van € 25. Een storting van € 25 is dan ook het beste plan en het mooie is dat je door middel van de Betser Bonus bij een eerste storting direct 100% extra bonus tot € 25 krijgt. Kortom, bij een storting van € 25 heb je € 50 speeltegoed. Door binnen 30 dagen 12x je stortingsbedrag (dus € 300 in dit geval) in te zetten op 1.80(+) zet je je bonusgeld om in echt geld. Een Betting Site Nederland Bonus met uitstekende condities! Met meer dan 30 sporten waar je zowel pre-match als live op kunt inzetten en tal van selecties per wedstrijd is het wedden aanbod van deze Bookmakers Nederland verder ook uitstekend.

Voorbeschouwing Chelsea Manchester City

Met 13 punten uit 6 duels bevindt Chelsea zich op een derde plaats op de ranglijst. Uit werd alles gewonnen maar thuis werden tegen Burnley (2-3) en Arsenal (0-0) punten verspeeld. De nederlaag dateert echter alweer van de eerste speeldag en sindsdien is Chelsea sterk bezig. Getuige ook de 1-2 overwinning bij Atletico Madrid midweeks in de Champions League. Manchester City is koploper met 16 uit 6 en kent tot dusverre ook een probleemloze Champions League fase. Tot gisteren was het door deze sterke reeds ook favoriet maar na het onverwachte nieuws dat Aguero een ribbreuk opliep bij een auto ongeluk zijn de rollen omgedraaid. Chelsea is favoriet met een 2.55 odd, gelijkspel is 3.40 en winst City is 2.75. Interessante quoteringen en Betser geeft jou de kans om veilig op de favoriet in te zetten.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Anderlecht Celtic - Winst Anderlecht @ 5.00 voor Belgen!
volgend artikel
Plaats eerste weddenschap bij LeoVegas en krijg tot € 50 cadeau!