14:25 uur

Gokken op Chelsea – Man. City: Voorbeschouwing & Top Odds!

Vanavond wordt om 21.00u op Stamford Brigde afgetrapt voor het duel tussen Chelsea en Manchester City. Een erg belangrijk duel in de strijd om het kampioenschap en Champions League plaatsen waarvan jij nu de vruchten kunt plukken. Nieuwe klanten kunnen bij 888Sport wedden op Chelsea @ 9.00 of City @ 12.00. Voor bestaande klanten zijn de odds en promoties daarnaast ook aantrekkelijk!
 

Hoe wed ik op winst Chelsea @ 9.00 of Man. City @ 12.00?

  • Klik op een van de 888Sport Bonus Banners in dit artikel en schrijf je gratis in.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, PayPal, PaySafeCard, Skrill, Neteller, Visa/Master.
  • Wed € 10 op winst van Chelsea @ 2.40 of € 10 op winst van Man. City @ 3.10.
  • Gewonnen? 888Sport zet dan de oorspronkelijke odd om in de verhoogde odd.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + aanvullend extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is volledig voor jou!

 

Chelsea Manchester City Inzetten
© 888Sport

 

Bonus Voorbeeld en mooie Acties voor bestaande klanten!

Graag lichten we bovenstaande 888Sport Bonus nog even verder voor je toe aan de hand van een voorbeeld. Stel je speelt € 10 op winst van Manchester City. Bij winst zou je dit normaliter 10 x 3.10 = € 31 opleveren. Van deze € 31 is € 21 netto winst. 888Sport geeft je echter een odd van 12.00, dit maakt 10 x 12.00 = € 122.00. Je ontvangt de € 31 terug in echt geld en aanvullend € 91.00 in Free Bets. Deze kun je binnen 7 dagen inzetten en de winst die je maakt met de Free Bets is zonder voorwaarden voor jou. De quoteringen voor dit duel zijn aantrekkelijk, ook voor bestaande klanten, maar daarmee houdt het niet op. 888Sport behoort tot de Beste Nederlandse Bookmakers en biedt dan ook tal van promoties. Dit varieert van Free Bets bij veel doelpunten tot een Cash Back bij een 0-0 resultaat. Sportweddenschappen zijn dan ook nooit saai bij 888Sport!
 

Voorbeschouwing Chelsea Manchester City

De enige vraag die nog overblijft, is of je gaat inzetten op Chelsea of Manchester City. Chelsea leek feilloos op weg naar de titel maar door een 1-2 nederlaag tegen Crystal Palace is het gat met Tottenham geslonken tot 7 punten. Nieuw puntverlies kan Chelsea zich dan ook slecht veroorloven. Veel reden tot paniek is er echter niet, Chelsea speelde een prima partij en had legio kansen. Ook voor dit duel was het bezig aan een mooie winstserie en het kent verder geen blessures. Manchester City doet het minder goed met 3 gelijke spelen op een rij en moet vrezen dat het haar 4e plek (voorronde Champions League) wellicht nog kwijtraakt. Ook voor City is een goed resultaat dus van belang. De vraag is echter of Chelsea hier de geschikte tegenstander voor is. Met reguliere odds van 2.40 en 3.10 zijn beide ploegen in ieder geval interessante wedopties. Probeer het nu en win!