weddenbonus nieuws

Chelsea @ 9.00 – Liverpool @ 13.00 bij 888Sport!

Opnieuw biedt 888Sport nieuwe klanten uit Nederland een gigantisch welkomstaanbod. Speel je eerste weddenschap vandaag voor 21.00u op het duel Chelsea – Liverpool en je profiteert van enorm hoge odds. Een weddenschap op winst Chelsea levert je een 9.00 odd en winst Liverpool 13.00. Wij blikken voor jou vooruit op deze actie en geven je een voorbeschouwing op dit duel.

 

Hoe wed ik op Chelsea @ 9.00 of Liverpool @ 13.00?

  • Aanmelden via onderstaande afbeelding bij 888Sport.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Neteller, Skrill etc.
  • Plaats een € 10 bet op Chelsea @ 2.25 of Liverpool @ 3.20.
  • Gewonnen? 888Sport zet quoteringen om in 9.00 en 13.00.
  • Extra winst wordt uitgekeerd in Free Bets.
  • Gebruik je Free Bets binnen 7 dagen en win nog meer!

 

Chelsea Liverpool Wedden © 888Sport

 

Benut hierna ook een van de vele andere Premier League Acties

Nadat je je hebt aangemeld en gebruik hebt gemaakt van de 888Sport Bonus houdt het nog niet op. 888Sport is een bookmaker met vele promoties, zeer zeker voor de Premier League. Als voorbeeld nemen we de 888Sport Spice Up Saturdays. Voor elke € 10 die je pre-match en live op een Premier League duel van zaterdag wedt krijg je een € 5 gratis weddenschap cadeau. Dit is slechts een van de vele promoties. Daarnaast is het wed aanbod ook nog eens groot en is de website zeer gebruiksvriendelijk. Wedden met iDeal is mogelijk en aanmelden kan direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner.
 

Uitgerust Chelsea en Liverpool strijden om de top plaatsen

Dat het duel op vrijdagavond wordt gespeeld is geen verassing, beide ploegen zijn dit jaar namelijk Europees niet actief en dat heeft zo zijn voordelen. Beide ploegen hopen dit jaar op een goede eindklassering en zijn de competitie goed gestart. Chelsea haalde 10 punten uit 4 duels en Liverpool wist 7 punten uit 4 duels te behalen. 6 hiervan waren door winst bij Arsenal (3-4) en afgelopen week winst tegen Leicester City (4-1). Beide selecties zijn nagenoeg fit en we verwachten een open en aanvallend duel. Winst voor beide ploegen behoort dus zeker tot de mogelijkheid en ongeacht welk team je kiest met de 888Sport Promotie, value heeft je weddenschap sowieso door de hoge odds!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Feyenoord @ 17.00 - Manchester United @ 8.00 bij 888!
volgend artikel
Bekervoetbal: Dé kans voor Combinatie Weddenschappen!