weddenbonus nieuws

Wedden op Chelsea – Atletico Madrid

De tweede match tussen Chelsea en Atletico geeft op woensdag de beslissing welk team we terug zien in de kwartfinale van de Champions League. Welk team is favoriet bij de bookmakers?

 

Chelsea ongeslagen onder Tuchel

Met wedstrijden tegen Manchester United, Liverpool en Everton kan je als nieuwe coach zo maar een wedstrijd verliezen. Chelsea heeft dat onder Tuchel nog niet gedaan. Geen enkele wedstrijd onder de ex PSG coach ging verloren en dat geeft hoop voor een goede reeks in de Champions League. De eerste horde is genomen door met 0-1 te winnen in Madrid van Atletico. Er werd een belangrijk uitdoelpunt gescoord en dat geeft een goed uitgangspunt voor de wedstrijd in Londen. De ploeg van Tuchel lijkt volledig fit te zijn voor deze wedstrijd.

 

Afgelopen weekend werden er onnodige punten verspeeld door met een bloedeloos 0-0 gelijkspel te spelen tegen Leeds United. Dat gelijkspel zorgde ervoor dat Chelsea het gat op nummer drie Leicester vergroot zag worden en dat ze slechts een punt uitliepen op West Ham. Kan Tuchel zijn ploeg motiveren om tegen Atletico wel te winnen, net zoals ze deden in Madrid. We gaan kijken wat de bookmakers België verwachten nadat we de tegenstander onder de loep hebben genomen.

 

Slechte reeks van Atletico

Niet alleen ging de eerste wedstrijd tegen Chelsea verloren, ook werd er tegen tien man van Getafe gelijk gespeeld dit weekend. Barcelona kon zo in La Liga op vier punten naderen. Dit gelijkspel is de derde keer dat Atletico punten verspeeld in vier wedstrijden. Of het drukke speelschema zijn tol begint te eisen of dat er iets anders aan de hand is, lijkt nog onbekend. Atletico staat er om op het scherpst van de snede te spelen maar heeft bewonderenswaardig geen enkele blessure binnen de ploeg en ook zijn er geen geschorste spelers.

 

Luis Suarez is de man in vorm bij Atletico en met de Uruguayaan in de aanval hoopt Atletico Chelsea dusdanig onder druk te zetten zodat de Spanjaarden met winst uit Londen kunnen vertrekken. We gaan snel kijken wat ze bij Bet777 voor odds geven voor winst van Atletico. Voor je bij deze bookmaker kunt wedden, heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om onze Bet777 review te lezen.

 

Super odds bij Chelsea - Atletico madrid wedden

© Bet777

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Chelsea heeft het thuisvoordeel en maakt een goede indruk onder de nieuwe coach. Bij de bookmakers lijkt dit de doorslag te geven om een favorietenrol toe te kennen aan de Londense ploeg. Voor wedden op Chelsea krijg je bij de wedden op voetbal bookmakers nu 2.30. Atletico Madrid staat op 3.50 en dat is niet iets meer dan een gelijkspel waar je 3.35 voor krijgt. Gaat Chelsea de klus klaren of weet Atletico dit nog recht te zetten op woensdagavond in Londen?

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Charleroi Club Brugge wedden 12-03-2021
volgend artikel
Boksen: Wedden op Chris Billam Smith – Smith vs Deion Jumah