weddenbonus nieuws

Gokken op Chelsea Arsenal met odds van 8.00 en 13.00!

888Sport pakt uit omtrent het duel tussen Chelsea en Arsenal van zaterdagmiddag 13.30u. Je kunt nu inzetten op winst van Chelsea tegen een quotering van 8.00 of winst van Arsenal tegen een quotering van 13.00. Hoe speel je mee? Wij leggen het exact voor jou uit en laten je ook kennis maken met andere acties bij 888Sport en blikken aanvullend vooruit op het duel tussen Chelsea en Arsenal. Een heuse kraker in de Premier League!

Hoe wed ik op Chelsea @ 8.00 of Arsenal @ 13.00?

  • Klik op een van de bonus banners in dit artikel en meld je als nieuwe klant aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa/Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard, PayPal.
  • Wed € 10 op winst van Chelsea tegen een 2.05 odd of winst van Arsenal @ 3.45.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quoteringen om in de verhoogde 8.00 en de 13.00.
  • Je ontvangt inzet en reguliere winst + extra winst in Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is volledig voor jou!

 

Gokken op Chelsea Arsenal
© 888Sport

 

Reeds klant bij 888Sport? Benut de andere promo´s!

Bovenstaande bonus is een welkomstbonus van 888Sport die enkel beschikbaar is voor nieuwe Nederlandse klanten. Het kan uiteraard zo zijn dat je al lid bent bij 888Sport en daarom deze actie niet meer kunt benutten. Gelukkig zijn er dan voldoende andere promoties bij 888Sport. 888Sport, behorende tot de Beste Bookmakers Nederland, biedt bijvoorbeeld een cashback wanneer er na de 88e minuut gescoord wordt, evenals een cashback bij een verloren combi bet op 1 selectie en in het geval er meer dan 5 doelpunten in een duel worden gescoord. Weinig Bookmakers bonussen bieden dusdanig veel promoties omtrent de Premier League en andere competities, bij 888Sport ben je dan ook aan het juiste adres!

Voorbeschouwing Chelsea Arsenal

Mocht je je aanmelden en de Chelsea – Arsenal promotie benutten is het natuurlijk goed om wat achtergrond informatie over dit duel te weten. Chelsea gaat aan kop in de Premier League met 56 punten uit 23 duels. Dit zijn 9 punten meer als nummer Tottenham en nummer 3 Arsenal. Als Arsenal nog titelaspiraties heeft is een winst dan ook absoluut noodzakelijk. Chelsea is thuis echter ijzersterk met 10 winstpartijen en slechts 1 nederlaag. Arsenal won uit 6 van haar 11 duels tot dusverre. Haar laatste duel ging thuis teleurstellend met 1-2 verloren van Watford. Chelsea wist een gelijkspel te behalen bij Liverpool en liet mede door een gemiste penalty de 3 punten liggen. Wij verwachten dan ook meer van Chelsea dan Arsenal in dit duel. Wat denk jij? Benut je 8.00 of 13.00 odd en win gigantisch!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vandaag = Laatste Kans! € 5 Cadeau bij Mr. Green Aanmelding!
volgend artikel
FC Twente Feyenoord Gokken - Wed € 10, krijg € 60 cadeau!