weddenbonus nieuws

Croky Cup wedden met Charleroi tegen Westerlo

Charleroi en Westerlo nemen het tegen elkaar op in de Croky Cup op zoek naar een plek in de achtste finale. Wie gaat deze mooie wedstrijd winnen?

 

Charleroi pakt eindelijk weer punten

Een paar weken op rij verloor Charleroi en daarmee gingen er ook belangrijke punten verloren. Charleroi zakte af van de derde plek naar de zesde plek en zag Genk, Standard en Anderlecht boven ze komen te staan. Vorige week werd er gelijkgespeeld tegen Leuven en dit weekend werd er dan eindelijk met 1-3 gewonnen. De laatste overwinning was op 18 december en dus werd de overwinning goed gevierd in Charleroi. Nu is het tijd voor een bekerwedstrijd tegen Westerlo. Die wedstrijd kan er voor zorgen dat we Charleroi terug zien in de achtste finales. Ook is deze wedstrijd een voorloper op de wedstrijd tegen Zulte Waregem waarin Charleroi ook hoopt te winnen.

.

Bij Bet777 hebben we goede odds voor je gevonden bij deze wedstrijd. We zullen ze zo eens bij gaan pakken maar laten we eerst eens kijken naar de blessures bij Charleroi en de stand van zaken bij Westerlo. Bij Charleroi zien we drie blessures. Steeven Willems ligt er tot het einde van het seizoen uit maar de match tegen Westerlo komt ook te vroeg voor Ken Nkuba en Gjoko Zajkov. Twee centrale verdedigers ontbreken bij Charleroi. Hoeveel gevolgen dat heeft op de odds zie je zo bij de bookmakers België.

 

Westerlo bezig aan sterke serie

Er is een flink verschil met koploper met Union Saint-Gilloise van elf punten maar Westerlo staat tweede met 30 punten. Dat is er een meer dan Seraing. Van de laatste zes wedstrijden ging er slechts een verloren en werd de rest gewonnen. Er werd alleen verloren van de koploper en daarmee werd het verschil nog groter werd. Wel werd er gewonnen van Seraing waardoor de tweede plek dus werd overgenomen. Of Westerlo ook opgewassen is tegen een ploeg uit de Eerste Divisie A zien we op woensdag.  Laten we de odds erbij pakken zodat je kunt gaan beginnen met wedden op voetbal.

 

 Charleroi tegen Westerlo 02-02-2021 odds

© Bet777

 

 

Wedden op Charleroi – Westerlo met de beste odds

Charleroi is als ploeg uit de eerste Divisie A natuurlijk favoriet bij de bookmakers. De thuisploeg staat op 1.34. Voor een uitoverwinning van Westerlo staan de odds op 7.50. Een gelijkspel is toch ook nog aan de vrij hoge kant. Je krijgt namelijk 5.25 keer je inzet als beide ploegen binnen 90 minuten niet verder komen dan een gelijkspel. We verwachten echter dat Charleroi de winnende reeks zal voortzetten. Westerlo zal het Charleroi misschien lastig kunnen maken maar we denken toch dat Charleroi gewoon gaat winnen.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Beker van België: Lommel – Kortrijk
volgend artikel
De beste odds bij STVV tegen Oostende