weddenbonus nieuws

Wedden op Charleroi tegen STVV

Vrijdagavond begint het Jupiler Pro weekend met de mooie match tussen Charleroi en STVV. Lees hier waar je de beste odds kunt vinden en welke ploeg favoriet is.

 

STVV staat voorlopig veilig

Met nog vijf wedstrijden te spelen staat Sint-Truiden op de vijftiende plek. Alleen plek 17 en 18 staan in de gevarenzone en beteken play-offs of degradatie. Tussen STVV en die positie 17 staat nog Cercle Brugge met twee punten minder. STVV heeft op dit moment een marge van vier punten op nummer 17 Mouscron en zes punten op Waasland-Beveren. Die marge lijkt voorlopig genoeg te zijn maar STVV moet wel op gaan passen. Van de laatste vijf wedstrijden ging er een gewonnen. Cercle Brugge won twee keer op rij en komt dus ineens dichtbij. De vorige wedstrijd tegen Charleroi ging met 2-1 verloren en daar kan STVV dus niet al te veel hoop uit putten. De twee edities daarvoor werden wel gewonnen door STVV en de nood aan punten is toch wel hoog. We verwachten daarom wel dat STVV oorlog zal gaan maken tegen Charleroi, maar gaan kijken of Bwin Sint-Truiden een kans geeft op vrijdag. Voor we naar de betting sites gaan is het tijd om te kijken hoe Charleroi het doet.

 

Charleroi heeft nog vijf wedstrijden om de play-offs te behalen

De opportunistische Charleroi supporter ziet nog een mogelijkheid om dit seizoen bij de beste acht van de Pro League te eindigen. Als we kijken naar de laatste resultaten van Charleroi weten we ook dat er een hele hoop moet gebeuren bij de Waalse ploeg. Charleroi won, net als STVV, maar een keer in de laatste vijf wedstrijden en speelde maar liefst drie keer gelijk. Charleroi verloor dit weekend van Genk nadat het de week ervoor al gelijkspeelde tegen degradatiekandidaat Waasland-Beveren. Ook in de beker verloren ze van Gent en daarom zijn we niet zeker dat deze wedstrijd zomaar even gewonnen gaat worden. Met nog vijf wedstrijden te gaan zal er toch een keer gewonnen moeten worden. Durf jij te wedden op voetbal en dan met name in te zetten op winst van Charleroi? Laten we kijken wat de odds zijn bij deze match.

 

charleroi stvv wedden 05-03-2021
© Bwin

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Bij Bwin zien we direct dat ondanks de matige resultaten van de afgelopen weken Charleroi nog altijd favoriet is boven STVV. Je krijgt voor wedden op een overwinning van Charleroi 2.15 terwijl je 3.20 krijgt als je inzet op Sint-Truiden. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.70. Verrassend is dat beide ploegen meerdere malen gelijkspeelden en de kans dus ook groot is dat het dit keer opnieuw op een puntendeling zou kunnen uitdraaien. Het zou zo maar eens kunnen!

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gaat Eupen of Gent naar de halve finale van de beker?
volgend artikel
De beste odds bij RSC Anderlecht – KV Mechelen in de Pro League