weddenbonus nieuws

Wedden op Charleroi – STVV 31-07-2021

Je zaterdag avond begint met een heerlijke wedstrijd tussen Charleroi en STVV. Bekijk hier welk team favoriet is bij de bookmakers en waar je de hoogste odds kunt krijgen

Charleroi koploper na 3-0 zege tegen Oostende

Door met 3-0 te winnen in en tegen Oostende is Charleroi alvast goed begonnen. Na de toch wel wat teleurstellende dertiende plek vorig seizoen, is er flink in de ploeg geïnvesteerd. Het is natuurlijk nog wat vroeg om te .zeggen dat die investering gelijk haar vruchten afwerpt, maar een lekkere start is altijd mooi meegenomen. De wedstrijd was pas zeven minuten onderweg toen de eerste bal achter de keeper van de Carolo’s vloog. In de tweede helft werd het karwei afgemaakt. Drie goals, drie punten in de zak en dus staat Charleroi op de eerste plek na 1 wedstrijd spelen. De man die het meest opviel was Ryoto Morioka die met twee assists zijn waarde bewees. De eerste drie goals van het seizoen staan op naam van Chris Bedia, Anass Zaroury en Joris Kambeye.Charleroi lijkt klaar te zijn voor de match tegen STVV. De laatste zes wedstrijden kwamen ze telkens twee of meer keer tot scoren, die 3-o winst kwam dus zeker niet uit de lucht vallen. Wordt het opnieuw een ruime zege? Je ziet het zo als we de odds van de Belgische bookmakers erbij pakken.

Wat zijn de kansen van STVV?

Door gelijk met 2-1 van AA Gent te winnen op Stayen, staat STVV op de vijfde plek. Een verrassende winst en een mooie uitslag voor de Kanaries. Van een leien dakje ging het echter niet, na een minuut stond STVV al op achterstand, wie anders dan Mboyo zorgde voor de gelijkmaker? Even leek het erop dat STVV de achterstand zelfs voor rust nog wist om te buigen naar een overwinningen. Dat feest ging niet door maar twintig minuten voor tijd was het dan eindelijk raak. Een fabuleus afstandsschot van Christian Brüls versloeg de doelman van Gent en deed Stayen op zijn grondvesten schudden. De toon lijkt gezet en STVV heeft de play-offs als doel. Gaan ze zover komen? Eerst maar eens kijken wat de odds zijn die je bij de betting sites kunt vinden voor winst van STVV.

charleroi stvv 31-07-2021 odds

© Bingoal

Wedden met de beste odds bij Bingoal

Inzetten op deze heerlijk wedstrijd doe je nu het beste bij Bingoal. Daar staan namelijk schitterende odds voor je klaar. De Sporting Charleroi – Sint – Truiden odds zijn in het voordeel van Charleroi. Je krijgt 2.08 bij winst voor Charleroi en 3.45 als STVV wint. Een gelijkspel staat net iets lager met 3.55 Hoe je ook inzet, je kunt flinke winsten pakken bij een juiste voorspelling. Vergeet niet de Bingoal review te lezen en pak de hoogste odds via de onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Genk - Oostende vrijdag 30-01-2021
volgend artikel
Union Saint-Gilloise - Club Brugge odds en voorbeschouwing