weddenbonus nieuws

Derde wedstrijd in een week voor Royal Antwerp FC : Charleroi – Antwerp

Enkele dagen na de wedstrijd tegen Viktoria Plzeň, staat voor Antwerp de derde match in een week tijd voor de boeg. Met een goede tweede plaats op de ranglijst zal de ploeg van coach Bölöni ondanks de vermoeidheid vol voor de drie punten gaan. Charleroi staat met twee punten uit evenzoveel matchen op een negende plaats en zal graag hogerop klimmen. Pakt Charleroi, of Antwerp de punten? We hebben ook een speciale Bwin Bonus!

 

Is Charleroi klaar voor de subtop?

Na twee gelijkspelen tegen Gent en Kortrijk (beiden 1-1), geloven de supporters van de Zebra’s dat er meer mogelijk is. Tegen Gent rekende het publiek lange tijd op een nederlaag maar kon het toch nog een punt bijschrijven na een late goal van Bruno. Tegen Kortrijk was het juist andersom. Het leek er op dat Charleroi de overwinning zou pakken maar een tegengoal in het laatste deel van de wedstrijd gooide roet in het eten. De huidige negende positie is exact de plaats waar het vorig jaar eindigde. Aangezien het de match tegen Kortrijk eigenlijk had moeten winnen, denkt het publiek dat er meer in het vat zit dan de negende plaats.

 

Royal Antwerp, dat een ontkende Mbokani in het team heeft, zal moeilijk te bestrijden zijn. Mbokani voert met 4 doelpunten uit 2 competitiewedstrijden de nationale topscorerslijst aan en ook middenvelder Lior Rafaelov heeft er al twee inliggen voor The Great Old. Als Charleroi echt mee wil doen in de Jupiler Pro League zal het dus zeker een plan moeten hebben om deze mannen van scoren te bedwingen. De grote vraag voor deze match is of Charleroi enkel het Antwerpse gevaar wil voorkomen of zelf toch ook voor de overwinning wenst te gaan. Coach Karim Belhocine van Charleroi heeft laten weten dat zijn strijdplan nog niet volledig gesmeed is. Het kan dus alle kanten op aankomende zondag aan Het Stade du Pays de Charleroi.

 

Wat zijn de odds voor Charleroi – Antwerp?

De odds voor winst van één van beide ploegen zijn op dit moment nagenoeg hetzelfde. Winst van Charleroi geeft 2.5 terwijl een Antwerpse zege uitkomt op 2.70. Gelijkspel tussen beide ploegen komt uit op 3.30 en levert dus het meeste op! Er is volgens de beste bookmakers geen favoriet te noemen en ze gaan er vrijwel zeker van uit dat er gescoord zal worden. Antwerp heeft het voordeel dat het de uitslag al weet van de match tussen koploper Club Brugge en nummer vijf Oostende en zal dus spelen om de koppositie te pakken of de druk op te voeren.

 

Ga gokken op Charleroi Antwerp met beste quoteringen
© Bwin

 

Speciale actie voor wedden op Charleroi – Antwerp

Wil je graag op deze spannende match in de Jupiler Pro League gokken dan kan dit met de Bwin bonus code. Met Bwin krijg je als Belgische nieuwe klant een bonus waar je op de site meer informatie over kan vinden. Voor het vrijspelen van je bonus kun je wedden op alle sportweddenschappen en dit kan zowel pre-match als live. De Bwin website is ook gewoon geheel in het Nederlandstalig beschikbaar! Ga vandaag nog wedden bij Bwin!

Over de auteur

vorig artikel
PSV tegen Noorse middenmoter Haugesund in Europa League
volgend artikel
De kampioen Manchester City op bezoek bij West Ham United