weddenbonus nieuws

Vier Championship wedstrijden op woensdag!

Het is genieten in Engeland momenteel. Elke dag zijn er wel topwedstrijden te zien. We geven je een overzicht van de wedstrijden op woensdag en gaan natuurlijk over de odds.

 

Preston โ€“ Derby County

Dit is een wedstrijd tussen twee teams die op evenveel punten staan. De winnaar van deze wedstrijd zal op plek zeven of zelfs plek nummer zes staan, afhankelijk van het resultaat van Cardiff City dat tegen Charlton speelt op dinsdag. Preston heeft de laatste twee wedstrijden niet kunnen winnen in tegenstelling tot Derby. Derby County pakte de laatste twee wedstrijden wel zes punten en zijn goed op dreef. De odds voor het winnende team liggen erg dicht bij elkaar. Voor Preston krijg je 2.41 tegenover 2.88 voor Derby. Ondanks de zegereeks is Derby dus niet de echte favoriet deze match. Een gelijkspel levert het meeste op bij de bookmakers Nederland met 3.25.

 

Birmingham City โ€“ Huddersfield Town

De 22e plaats in de Championship ziet er niet goed uit voor Huddersfield maar er is nog wat hoop te putten uit de kleine onderlinge verschillen in de onderste regionen. De 18e plaats die nu in beslag is genomen door Charlton Athletic is slechts op drie punten afstand. Birmingham dat zestiende staat, heeft zeven punten meer. Met nog zeven wedstrijden te spelen hoeft Huddersfield Town de hoop dus nog niet op te geven. Birmingham kan zelf ook nog een paar plekken stijgen maar lijkt maximaal tiende te kunnen worden als het allemaal meezit. Ook bij deze wedstrijd liggen de odds dicht bij elkaar. De kansen van Birmingham City zijn volgens de bookmakers net iets hoger dan die van Huddersfield Town met 2.98. Inzetten op Birmingham geeft je 2.43.

 

BetFIRST Bonus Logo
ยฉ BetFIRST

 

Nottingham Forest โ€“ Bristol City

We hebben een wedstrijd te pakken waarbij de bookmakers wel een duidelijke favoriet hebben. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de ranglijst. Nottingham staat vierde en won zondag nog met 3-1 van Huddersfield. Bristol staat twaalfde en verloor beide wedstrijden sinds de herstart twee weken geleden. Bij Betfirst zien we dat je voor Nottingham 2.01 krijgt terwijl een overwinning van Bristol 3.66 oplevert. Helaas is er van een Betfirst bonus geen sprake meer, maar de odds maken een hoop goed bij deze Belgische bookmaker. Als Nederlander kun je niet bij Betfirst inzetten, we raden je daarom aan om in ons bookmaker bonus overzicht een Nederlandse bookmaker uit te kiezen.

 

Sheffield Wednesday โ€“ West Bromwich Albion

Als West Bromwich Albion nog een gooi naar de titel wil doen, dan is dit het moment. West Brom staat tweede met drie punten achterstand op Leeds United. Leeds speelt vanavond terwijl West Brom een dag later in actie komt. Sheffield Wednesday vinden we terug op de dertiende plaats. De bookmakers gaan uit van overwinning van de nummer twee van de Championship. West Brom had het vrijdag lastig tegen Luton Town en verloor kostbare punten. Denk jij dat WBA wel van Sheffield Wednesday kan winnen? Je krijgt hier 1.92 voor. Opnieuw puntverlies zou dramatisch zijn maar kan je wel een mooie winst opleveren. Je krijgt voor een voerwinning van Sheffield Wednesday namelijk 3.91 en voor een gelijkspel 3.39.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Brighton & Hove Albion tegen Manchester United
volgend artikel
Twee schitterende Primera Division wedstrijden!