weddenbonus nieuws

CL Play Offs – Wed € 10 en krijg € 20 Gratis Weddenschap!

Op dinsdag 23 en woensdag 24 augustus vinden de definitieve beslissingen in de Champions League plaats en jij kan daarvan nu profiteren! Bookmaker Circus geeft jou na het inzetten van € 10 of meer, ongeacht het resultaat, een gratis weddenschap van € 20 cadeau! Dit naast de Circus Welkomstbonus van € 315. Wij blikken voor jou vooruit op deze actie en alle CL Play Offs duels.

 

Hoe krijg ik mijn € 20 Gratis Weddenschap?

  • Meld je via onze website aan bij Circus of log in.
  • Maak een storting en zet minstens € 10 in op een CL Play Offs Duel.
  • Vink bij het plaatsen van je bet het groene kader op wedticket aan.
  • Je ontvangt nu direct een € 20 Gratis Weddenschap!

 

Nieuw bij Circus? Profiteer van € 315 aan flexibele Welkomstbonus!

Bovenstaande Champions League Bonus is slechts één van de vele promoties van Circus. Allereerst geniet van je bij je aanmelding van de Circus Bonus. Een stortingsbonus van 100% tot € 250 waarbij je eerste weddenschap tot € 50 risicovrij is. Bij een winnende bet wordt je winst verdubbeld, bij verlies ontvang je je inzet terug! Daarnaast door de Circus Mobiel Bonus krijg je bij het invullen van je gsm nummer bij registratie € 5 gratis bonus en na het downloaden van de app € 10. Het mooie bij Circus.be is dat je al je bonussen reeds vrijspeelt door deze 3x in te zetten op 2.21+ odds. Ook 1.81-2.20 bets tellen voor 50% mee en 1.40-1.80 odds voor 30% en de bonus is voor zowel wedders uit Nederland als België!

 

Circus.be Bonus © Circus.be

 

Champions League Play Offs – De Duels en Quoteringen

De Nederlandse ogen zullen uiteraard zijn op de verrichtingen woensdag van Ajax maar er zijn ook nog 9 andere interessante duels. De eerste 5 duels worden dinsdag gespeeld, de tweede 5 op woensdag. Onderstaand vind je de bijbehorende odds en in het midden het resultaat van het eerste duel. Klik op de afbeelding en je kunt je rechtstreeks registeren en je weddenschap plaatsen.

 

Champions League Play Offs Wedden © Circus.be

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vandaag: Zlatan to score @ 8.00 i.p.v. 1.94 bij 888Sport!
volgend artikel
WK Kwalificatie: 3 x verhoogde odds bij 888Sport!