weddenbonus nieuws

Cercle Brugge – Leuven wedden zaterdag 10-04-2021

Op zaterdag spelen Leuven en Cercle Brugge tegen elkaar. Beide ploegen strijden ergens om. Welk team pakt die o zo belangrijke punten?

 

Wint Cercle ook de tweede wedstrijd op rij?

De degradatiestreep kwam best wel dichtbij maar door dit weekend zeer verrassend van Beerschot werd gewonnen, werd de zeventiende plek ingeruild door de zestiende. Daarmee staat Cercle nu veilig maar het gevaar is nog niet geweken. Moeskroen dat zevende staat heeft slechts een stuk minder dan Cercle en ook Waasland-Beveren is niet eens zover weg met vier punten verschil. Nog twee wedstrijden te spelen en dan weet Cercle of het volgend jaar ook in de Pro League uit gaat komen. Met Leuven en Oostende treffen ze niet de makkelijkste tegenstanders maar hoopt Cercle Brugge toch wel wat punten te pakken. Concurrent Waasland-Beveren treft hetzelfde Leuven en speelt ook Kortrijk. Moeskroen die dus enorm dichtbij staat heeft het lastigste programma met Antwerp en Club Brugge. Daar liggen dus kansen voor Cercle Brugge dat wel wat spelers mist. Miguel van Damme, Andi Koshi en Jean Marcelin zijn geblesseerd terwijl Giulian Biancone geschorst is. We hebben Ladbrokes van de betting sites uitgekozen om te gaan wedden. Voor we naar de odds gaan kijken we even naar Leuven.

 

Behoudt Leuven zicht op de play-offs?

De huidige zevende plek geeft OH Leuven een kans om volgend jaar in de Europa League uit te komen. Toch zouden ze dan de aankomende twee wedstrijden alles op alles moeten zetten. Het lijkt namelijk niet echt te lukken om te winnen. Van de laatste vijf wedstrijden ging er namelijk maar één gewonnen. Leuven speelt nog tegen Cercle Brugge en Waasland-Beveren. Dat zijn twee teams waar Leuven in principe van zou moeten kunnen winnen. Tegen Eupen, Mechelen en Genk werden er punten verspeeld en alleen tegen Antwerp werd er gewonnen. Kan Leuven het tij keren en zo de rest van de ploegen die om de play-offs strijden onder zich houden? We pakken snel de odds van Ladbrokes erbij. Als je als Nederlander wilt wedden op deze wedstrijd raden we je even aan naar ons sport bonus overzicht te kijken en daar een Nederlandse bookmaker te pakken, Ladbrokes richt zich alleen op België.

 

 

wedden op cercle brugge - oh leuven 10-04-1987

© Ladbrokes

 

 

Bij Ladbrokes vind je de beste odds.

Wedden op deze wedstrijd tussen Cercle Brugge en Leuv4en doe je het best bij Ladbrokes. Cercle Brugge is favoriet en dat verbaast ons toch enigszins. Je krijgt voor wedden op Cercle Brugge krijg je 2.06. Voor inzetten op Oud-Heverlee krijg je 3.30. Aan een gelijkspel hebben beide ploegen eigenlijk helemaal niets. Dit levert dan ook het meeste op met 3.80 keer je inzet. Via de link hieronder zet je nu gelijk in met deze odds!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Eupen - Standard
volgend artikel
De kraker tussen Anderlecht en Club Brugge