weddenbonus nieuws

Cash Out Bonus bij Betfair

Bookmaker Betfair is niet echt bekend om zijn vele promoties, maar toch zijn er op dit moment verschillende kansen om bonussen te winnen. Naast de bonus van maximaal 50 euro, die voor sportweddenschappen met een inzet van minimaal 5 euro wordt aangeboden, en bij ons vier sterren krijgt, zijn er ook andere aanboden, zoals de Cash Out Bonus, waarmee maximaal 25 euro kunnen worden gewonnen.

Deze bonus is bijzonder makkelijk te begrijpen:

  1. Opt in voor deze promotie, om een Cash Out te mogen doorvoeren
  2. Gebruik Cash Out voor de eerste keer en win een bonus van 100 euro

Belangrijk is dat de Opt in alleen mogelijk is voor bepaalde weddenschappen, zo moet het zeker gaan om een weddenschap op drie of meer evenementen, en let er ook op dat het weddenschap in een bereik wordt doorgevoerd, waarin een Cash Out überhaupt mogelijk is. Indien je dus deze Cash Out voor de eerste keer gebruikt en ermee winst maakt, geeft de bookmaker jou een bonus van 50% van jouw winst tot maximaal 25 euro.

Simpel? Ja, dat is het. Met een beetje hulp van de bookmaker Betfair en een beetje geluk win je nu dus twee keer. Een eerste keer met een Cash Out tijdens een weddenschap, en een tweede keer met de bonus, die je op jouw winst wordt aangeboden. 25 euro bonus zonder gecompliceerde condities? Doe maar! Natuurlijk zie je ook alle andere beschikbare bonussen van de bookmakers op ons bonus-vergelijk.

Daarnaast heb je bij ons steeds de kans om zelf te beslissen, welke bonus voor jou de beste is. Daarbij word je geholpen door onze bonus-calculator. Door de bookmaker en jouw storting vast te leggen, ervaar je het bedrag van een mogelijke bonus. Zo vind je zeker de hoogste bonus zonder verrassingen. Veel succes met jouw sportweddenschappen deze zomer!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Nieuwe pagina voor de Champions League
volgend artikel
Unibet Pro League Challenge