weddenbonus nieuws

Cash Out en win € 75 met de Eredivisie bij Betsson

De topaffiche van de Eredivisie dit weekend mag bij ons natuurlijk niet ontbreken. We hebben het over Utrecht tegen PSV, de nummer 6 tegen de leider. Je weddenschappen op deze wedstrijd plaats je best bij bookmaker Betsson. Hoewel Utrecht thuisvoordeel heeft, is de quotering voor winst met 5.00 zeer hoog. Indien PSV met de 3 punten gaat lopen, ontvang je 1.60 keer je inzet. En voor een gelijkspel bedraagt de quotering 4.30.
 
Ongeveer 145 verschillende selecties zijn bij de bookmaker mogelijk op deze wedstrijd. Indien PSV achter ligt en in de tweede helft toch wint, bedraagt de quotering 20.00. Gebeurt dit scenario in het voordeel van Utrecht, ontvang je zelfs 40 keer je inzet. Natuurlijk kun je ook wedden op het resultaat bij rust. Hierbij bedraagt de quotering voor Utrecht 4.75. Voor PSG ligt deze dan weer bij 2.10.
 

Cash Out voor Utrecht – PSV

Is je ploeg aan het winnen, en je hebt geen zin om tot het einde te wachten? Soms slikt je ploeg namelijk een laat doelpunt. En dan is niet alleen het resultaat slecht, maar je verliest ook je inzet op de wedstrijd. Echter hoeft dit helemaal niet. Als een van de beste bookmakers biedt Betsson je namelijk de Cash Out. Hiermee is het mogelijk, om al tijdens de wedstrijd te laten uitbetalen.
 

Verzeker je winst met de Cash Out op het voetbal bij bookmaker Betsson
© Betsson

 
Ben je aan het winnen, dan verzeker je de winst. En in het geval van verlies is het nog altijd mogelijk om je verlies te beperken. Let er wel op dat deze functie niet voor elke selectie mogelijk is. Kijken we bijvoorbeeld naar de wedstrijd tussen Utrecht en PSV. De handicapweddenschappen en ook weddenschappen op het resultaat of het resultaat bij rust kun je laten uitbetalen. De exacte score is bijvoorbeeld niet beschikbaar in het aanbod van de Cash Out.
 

Tot € 75 voor je eerste storting

Ben je van plan om op deze wedstrijd voor de eerste keer te storten? Dan moet je eerst nog je Betsson account aanmaken. Dit is helemaal niet moeilijk. Daarna plaats je een eerste storting van minstens € 10. Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag als Betsson bonus. Deze kan oplopen tot een maximum bedrag van € 75. Stort je dus € 75, dan heb je € 150 om door te gaan met je weddenschappen.
 
Nog belangrijk om te vermelden – de bonus moet ook nog worden vrijgespeeld. Speel het bedrag 10 keer tegen een quotering van minstens 1.50. Hiervoor heb je 30 dagen tijd. Een fantastisch aanbod dus voor de topmatch tussen Utrecht en PSV in de Eredivisie. Profiteer nu van de bookmaker bonus en de Cash Out. Zo plaats je bijna zonder risico weddenschappen op de Eredivisie!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win 10% tot € 25 voor live tennis bij Bwin !
volgend artikel
Win tot 75% extra voor Manchester United - PSG !