weddenbonus nieuws

Cash-back bonus voor de play-offs

In de belgische competitie is het weer dé tijd van het jaar- de reguliere competitive is voorbij, en we zitten in de play-offs. Een tijd boordevol verrassingen en vol met wedstrijden tussen de beste ploegen. Nu springt ook de belgische bookmaker betFIRST op de wagen op, en biedt een nieuwe cashback voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht, twee van de ploegen die op dit moment nog een kans op de titel van kampioen maken.

Cashback
© by betFIRST

Hiervoor zijn maar weinige stappen nodig:

  1. Log je in op je account om je deelname aan deze promotie te bevestigen
  2. Zet nu een bedrag over 5 euro in op het resultaat bij de rust of de eindstand
  3. Nu kun je een cashback-bonus winnen

Dit gebeurt namelijk voor het geval dat jouw weddenschap verliest, maar Mitrovic wel voor Anderlecht scoort. Hij komt langzaamaan op toeren, dus dat zou wel eens kunnen lukken. Voor deze promotie komen enkel enkelvoudige weddenschappen Daarmee zit er maximaal een terugbetaling van 20 euro voor jou in. Echter tellen eigen doelpunten niet mee, en is het per speler maar een enkele keer mogelijk, om deel te nemen.

Nadat je de bonus hebt gewonnen, ben je echter nog niet helemaal aan het doel. Voordat je de bonus kunt laten uitbetalen, moet je eerst nog aan de voorwaarden voor het rondspelen voldoen. Dus zet je de bonus een keer tegen een quotering van 1,70 of meer. Daarna heb je dan 30 dagen tijd, om de bonus te gebruiken. Maak dus nu gebruik van deze kans en speel mee om een nieuwe bonus van betFIRST. Kijk zeker ook naar de andere promoties van deze dagen!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Basketbal bonus van 50%
volgend artikel
Extra kans bij Bet365