weddenbonus nieuws

Claim dagelijks je € 5 Free Bet met wielrennen betting!

Het voorjaar in het wielrennen is weer helemaal op gang. En voordat de grote klassiekers zoals De Ronde en Parijs-Roubaix voor de deur staan, profiteer jij al. Namelijk met een promotie bij bookmaker Bwin, die het hele jaar geldig is op de wielerwedstrijden. Op dit moment wachten er elke dag € 5 als gratis weddenschap op je. Zo zie je al – een van de beste bookmakers voetbal is ook actief met interessante aanboden voor het wielrennen.
 

Win elke dag 5 euro als gratis weddenschap bij bookmaker Bwin online
© Bwin

 

Win elke dag € 5 free bet bij bookmaker Bwin

Voor deze promotie is het belangrijk dat je je moet aanmelden voordat je kunt deelnemen. Dit aanbod is enkel beschikbaar voor spelers in België, die een account bij Bwin hebben. Enkel weddenschappen op selecties uit het wielrennen komen in aanmerking voor de free bets. Hierbij het je de keuze tussen enkelvoudige weddenschappen en combinatieweddenschappen. De minimale inzet bedraagt hierbij € 10. Een minimale quotering van 1.50 is van toepassing op je weddenschappen. Geannuleerde weddenschappen, systeemweddenschappen en inzet geplaatst met een bonus of gratis weddenschap zijn niet toegelaten. Daarna is de gratis weddenschap 3 dagen beschikbaar in je Bwin account. Vooral doordat deze promotie elke dag beschikbaar is, is dit een leuk aanbod bij een van de PayPal bookmakers.

  1. Meld je aan voor de € 5 free bet actie van de bookmaker
  2. Plaats een weddenschap op selecties uit het wielrennen
  3. De inzet is minstens € 10 en de quotering minstens 1.50
  4. Je ontvangt een free bet met een waarde van € 5

Stortingsbonus Bwin: Tot € 120 als nieuwe klant

Ben je nieuw bij deze bookmaker? Bwin laat alle nieuwe Belgische klanten profiteren van een welkomstaanbod tot € 120. Via onze onderstaande link ga je naar de pagina van de aanbieder. Bovenaan in het menu kun je een online sportweddenschap account inschrijven. Volg de stappen van de inschrijving. Hierna is het mogelijk om een eerste keer te storten via een van de betaalmethodes van de bookmaker. Stort minstens € 10 in je account. Nu ontvang je 100% van je eerste storting als bonus. Maximaal kun je zo € 120 ontvangen. En dit aanbod is helemaal zonder Bwin bonus code beschikbaar!
 
Nu wachten er nog de bonuscondities van de bookmaker. Speel het storting- en ook het bonusbedrag elk 3 keer rond. Dit dient te gebeuren binnen de 90 dagen en met een minimale quotering van 1.40. De minimale quotering is hierbij bijzonder laag. En met 90 dagen heb je best veel tijd om aan deze condities te voldoen. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan. Haal de € 120 stortingsbonus van Bwin. En profiteer elke dag van je weddenschappen op het wielrennen met € 5 free bets!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win € 50 in cash met België - Rusland en de kwalificatie voor het EK 2020
volgend artikel
Storting voor Nederland - Duitsland? € 100 gratis wachten op je!