weddenbonus nieuws

Belgen opgelet! – Tot 7/8/2017 200% tot € 120 bij Bwin!

We vragen aandacht aan alle Belgen die nog geen klant bij Bwin zijn. In de periode 28/7/17 tot en met 7/8/2017 profiteer je van een welkomstbonus van maar liefst 200% tot € 120! Deze bonus is zowel qua bonuspercentage als bonusbedrag uitzonderlijk en kent daarnaast ook nog eens zeer flexibele bonus voorwaarden! Dé kans om je in te schrijven bij Bwin. Wij leggen jou exact uit hoe jij kunt meespelen en wat je zoal bij Bwin kunt verwachten.
 

Hoe pak ik de 200% tot € 120 bonus bij Bwin?

  • Klik op een van de Bwin Buttons op onze website en meld je aan tussen 28/7 en 7/8.
  • Stort € 10 of meer met bijvoorbeeld Bancontact, Visa, Master, PaySafeCard, PayPal.
  • Je ontvangt direct een 200% bonus tot max. € 120. € 60 storten levert dus € 180 op.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 90 dagen op odds van 1.40 of hoger.

 

Bwin Welkomstbonus

 

Bwin – Top van de bookmakers voor Belgen!

Een bonus zoals bovenstaande Bwin Bonus kom je niet vaak tegen. Een storting van € 60 levert je een totaalsaldo van € 180 op en na het inzetten van 3 x je stortingsbedrag (€ 180) en 3x je bonusbedrag (€ 360) is je gehele bonus al vrijgespeeld. Met een minimum odd van 1.40 en 90 dagen is dit zo gedaan. Niet enkel de bonus is de moeite waard om je aan te melden maar ook als bookmaker zelf is Bwin van grote klasse. Met een wedden aanbod van meer dan 45 verschillende sporten en meer dan 100 selecties voor vele voetbalwedstrijden waar je op kunt spelen behoort Bwin tot de top van de markt. Als we verder Bookmakers Vergelijken zien we dat Bwin een top klantenservice heeft, ook Mobiel Wedden mogelijk maakt via de Bwin App en een groot scala aan stortings- en uitbetalingsmogelijkheden biedt. Ten slotte is de website ook Nederlandstalig en vind je wekelijks tal van promoties op de website terug. Reden genoeg om nu je kans te grijpen en je aan te melden!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Jupiler Pro League Speelronde 1 - Tot € 40 aan Free Bets cadeau!
volgend artikel
Gokken op Supercup Frankrijk - 2x Winstverdubbeling staat klaar!