weddenbonus nieuws

Brugge Standard. 1 goal levert je €50 op!

Hier is de eerste wedstrijd met inzet al! De Belgische Supercup wordt gespeeld op zondagavond om 20u tussen kampioen Brugge en de bekerwinnaar Standard. Wedders uit Nederland en België kunnen nu genieten van een Super boost bij Circus. Zodra er 1 doelpunt valt in deze wedstrijd, krijg je een odd van 5.00. Daarnaast heeft Circus nog een tweede promotie op deze wedstrijd in de vorm van een €20 FreeBet. We zullen deze promoties bespreken en blikken ook vooruit op Brugge Standard.
 

Brugge Standard circus

 

Hoe verdien ik €50 met de Supercup?

  • Klik hier op de Circus banner of foto en registreer je aan.
  • Storten kan je doen met iDeal of Bancontact.
  • Ga daarna naar de Super odd pagina, links in het menu.
  • Plaats een bet van €10 op ’tenminste 1 doelpunt’.
  • Winst wordt uitgekeerd in Cash geld.

 

€20 Free Bet op Brugge Standard

  • Klik hiervoor op de Banner of foto van Circus en meld je aan.
  • Plaats een bet van min €5 op de wedstrijd Brugge Standard.
  • De min notering dient 1.60 te zijn: cash, enkel en prematch of live.
  • Bevestig je deelname voor deze promotie via je wed ticket.
  • Je ontvangt de FreeBet na registratie van je bet.

 

Voorbeschouwing Club Brugge Standard Luik

Bij Circus heb je niet alleen deze 2 promoties voor de wedstrijd Club Brugge Standard Luik, maar er is ook een welkomstcadeau van €15 gratis wedden. Door al deze promoties is Circus een van onze beste bookmakers op de Bookmakers vergelijken pagina. Club Brugge begint deze wedstrijd als de favoriet met een notering van 1.78. Niet verwonderlijk als je weet dat de kern nagenoeg dezelfde is als verleden jaar, plus een paar goede versterkingen. De oefenwedstrijden waren een gedeeld succes, maar nu gaat het toch om de eerste Cup van het jaar. Een wedstrijd met inzet, die ons leert dat Brugge deze wedstrijd wel serieus zal aanpakken. Ze hebben namelijk al 14x deze cup mee naar huis gepakt.
 

Als Standard zijn 5e Cup wilt meenemen, zal het toch ietwat een verrassing zijn. De voorbereiding liep niet zonder zorgen en dat door afwezigheid van Edmilson en Carcela. Preud’homme is dan wel een trainer met talent, maar toch krijgt Standard slechts een odd van 4.70. De Betting Sites verwachten ook dat Brugge zal winnen, daarom plaatsen wij ons geld op BlauwZwart.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Maak je EL Combi Knaller en win tot 50% extra bij Bet777!
volgend artikel
Wedden op Internationale Champions Cup