weddenbonus nieuws

Club Atletico: €10 Free + Super odd of €250 bonus

Vanavond staan er een paar leuke affiches op het programma in de Champions League met onder andere Club Brugge Atletico Madrid. Alles in groep A ligt al vast, er kan enkel nog beslist worden wie eerste en tweede wordt. Borussia Dortmund zal met een veredeld B- elftal tegen Monaco spelen, terwijl Atletico vol voor de winst wil gaan tegen Club Brugge. Nieuwe klanten uit België en Nederland kunnen vanavond wedden op de Champions League en krijgen hiervoor 10 euro gratis van Circus.
 

Nieuwe wedders : € 10 gratis

Veel hoef je niet te doen om de 10 euro in de wacht te slepen. Klik hier op de banner van Circus en maak een account aan. Zodra je dit gedaan hebt, zal je merken dat je tweemaal vijf euro gratis hebt ontvangen. De eerste vijf euro is voor het aanmaken van je account en de andere vijf euro ontvang je na het invullen van je telefoonnummer. Die tien euro kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen, want je dit eerst dertig keer rond te spelen. Alle weddenschappen met een minimum odd van 1.60 tellen hiervoor mee. Er is geen tijdslimiet verbonden aan deze promotie. Daarnaast krijg je ook kans op de Circus Bonus: dit is een bonus die kan oplopen tot € 250 aan Free Bets.
 

Circus inschrijvingsbonus
© Circus

 

Welkomstbonus Circus € 250

Nadat je een account hebt aangemaakt, kan je overgaan tot een storting. Dit kan via verschillende manieren, waaronder de meest populaire methodes iDeal en Bancontact. Stel dat je 100 euro stort op je spelers account en je plaatst een bet van 30 euro op Club Atletico met minimum odd van 1.50, dan zal je 3 Free Bets ontvangen van 10 euro. Plaats je nadien nogmaals een bet van 20 euro op een evenement naar keuze, zal je opnieuw 2 Free bets ontvangen van 10 euro. Dit gaat door totdat je je 100 euro aan inzet verdubbelt hebt. Dus 100 euro storten is 100 euro Circus bonus extra voor je gratis bonus sportweddenschappen.

 

Telefoon
© Circus

 

Voorbeschouwing Club Brugge Atletico Madrid

Volgens de meeste bookmakers Nederland is Atletico Madrid de grote favoriet voor deze wedstrijd met een notering van 1.64 voor winst. Een gelijkspel tussen beide ploegen levert je een notering op 3.95 en als Brugge kan winnen, krijg je de odd van 6.00. Niemand verwacht dat Brugge zal winnen, want ze kampen met heel veel blessures en doen het in de eigen competitie niet zo denderend in de laatste wedstrijden. Toch speelt Club veel beter in de Champions League dan in Jupiler Pro League. Bij Circus is er ook een Super Odd van 5.00 als Brugge of Madrid scoort. Die kans is groot, want beide ploegen spelen aanvallend voetbal. Als je je inschrijft voor de Super Odd, dan vervalt de welkomstbonus van Circus van 250 euro. Schrijf je in en maak je keuze tussen deze promoties.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gratis wedden bij Inter PSV : €50
volgend artikel
Ajax Bayern: €75 extra bij Betsson