weddenbonus nieuws

Gok op Brugge – Racing Genk met de beste quoteringen

Deze week staan vele voetbalcompetities in de schaduw van de Champions League. Maar dat hoeft helemaal niet, omdat er daar ook fantastische wedstrijden worden gespeeld. Zo vind je in de Pro League onder meer de wedstrijd tussen Club Brugge en Racing Genk. En voor deze wedstrijd vind je sterke odds bij bookmaker Bet 777. Club is op dit moment tweede in het klassement, 11 punten achter Genk. Willen ze nog een kans maken op de titel, dan moeten ze de 3 punten winnen. Want ook Antwerp, Standard et Sint-Truiden staan maar op enkele punten. En bij de beste bookmaker België & Nederland vind je uitermate sterke odds voor deze wedstrijd.
 

Club Brugge tegen Racing Genk met beste odds bij bookmaker Bet 777
© Bet 777

 

Top odds voor Brugge – Genk bij Bet 777

Met ongeveer 115 verschillende selecties wacht er een ruime keuze op je voor deze wedstrijd bij de bookmaker. En deze bieden je redelijk hoge quoteringen. Zo ontvang je een odd van 2.40 voor winst van Club Brugge. De ploeg is door thuisvoordeel licht gefavoriseerd, al staan ze tweede in het klassement. Leider Genk brengt je een quotering van 2.75 op bij winst. Beide ploegen kunnen je dus best veel laten winnen voor je inzet. In het geval van een gelijkspel ontvang je een quotering van 3.35. Wed dus bijvoorbeeld op:

  • De exacte score bij het einde van de wedstrijd
  • Het aantal gescoorde doelpunten van de ploegen
  • De eerste of laatste speler die een doel scoort

Voor een 1-0 of 0-1 bedraagt de quotering telkens 8.50. En indien er helemaal geen doelpunt wordt gescoord, dan liggen de odds bij 11.25. Wat dus ook het resultaat van de wedstrijd wordt, je kunt veel winnen met de quoteringen bij de bookmaker.
 

Bet 777: 150 euro welkomstbonus

En dat is nog niet alles. Er wacht ook een fantastische bonus van Bet777 op je met een maximum bedrag van € 150. Volg gewoon onze link naar de homepage van de bookmaker. Maak je account bij de bookmaker aan en plaats een eerste storting van tenminste € 10. Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus van de bookmaker. Voordat je de bonus kan gebruiken, moet je eerst nog voldoen aan de bonuscondities.
 

Win 150 euro bonus voor je eerste storting bij Bet 777 online
© Bet 777

 
Nog een keer de korte versie:

  1. Open je account bij bookmaker Bet 777
  2. Plaats een storting van tenminste € 10
  3. Ontvang 100% van je storting als bonus

 
Speel het bonusbedrag 4 keer met een quotering van tenminste 2.00. Maak dus je account bij de bookmaker aan en profiteer van de bonus gokken. De fantastische quoteringen van Bet 777 laten je ook profiteren van Club Brugge – Racing Genk!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Club Brugge - Salzburg : Wed en win bij bookmaker Betcenter
volgend artikel
Combineer je naar meer winst met Liverpool - Bayern