weddenbonus nieuws

Inzetten op Brazilië Costa Rica en krijg €100

Costa Rica geeft Brazilië partij en beide ploegen hebben een overwinning nodig om nog kans te maken op de volgende ronde. Bet90 heeft voor deze wedstrijd een bonus van 100% tot €100 voor nieuwe klanten uit Nederland. In dit artikel zullen we de details bespreken over deze bonus en geven we een voorbeschouwing op de wedstrijd Brazilië Costa Rica.
 

Bet90: ontvang €100 bij je eerste storting

  • Klik hier op de foto of banner van Bet90 en registreer je.
  • Stort voor min €10 via Mastercard, Visa, PaysafeCard, Neteller of Skrill.
  • Bij je eerste storting dien je de code WP100 gebruiken.
  • Je ontvangt je bonus, na je eerste bet op een quotering van 1.80.
  • De bonus van 100% tot €100 + storting, dien je 5x rond te spelen.
  • Je hebt hiervoor 3 maanden de tijd.

 

Gokken op Brazilië Costa Rica odds
© Bet90

Voorbeschouwing Brazilië Costa Rica

Servië is momenteel groepsleider in groep E, na 1-0 winst tegen Costa Rica. Servië domineerde de hele wedstrijd en verwacht wordt dat Brazilië dit ook zal doen. Brazilië speelde 1-1 gelijk tegen Zwitserland en vooral het spel van Neymar viel op. Iedereen kon zien dat de sterspeler nog niet volledig topfit is. Ook op training moest hij deze week geblesseerd naar de kant, maar blijkbaar was dit enkel uit voorzorg. Bet90 geeft een notering van 1.21 voor Braziliaanse winst. Ook bij de andere bookmakers Nederland zijn ze de torenhoge favoriet. De odds voor Costa Rica zijn 16.50 en een gelijkspel is 6.25.

Als je deze weddenschap graag wilt winnen, dan raden we aan om te wedden op Brazilië of om te kiezen voor een bet op het aantal doelpunten. Meer dan 4 doelpunten verschil is 2.95 en de kans is groot dat Brazilië daarin slaagt. Dit zou onze Toto voorspelling zijn. Zwitserland is een sterke ploeg en heeft een veel betere verdediging dan Costa Rica.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten op Kroatië Argentinië en krijg 200% extra
volgend artikel
Zet in op België Tunesië en krijg €5 of €50 Free