weddenbonus nieuws

Bate Borisov PSV – €50 gratis

PSV begint dinsdag aan zijn Europese campagne tegen Bate Borisov. Bij kwalificatie wachten de miljoenen van de Champions League op de Nederlandse kampioen. Mr Green geeft zijn nieuwe Nederlandse wedders de kans om € 50 aan gratis weddenschappen te krijgen. Je hoeft enkel een eerste € 20 weddenschap te plaatsen en dit ongeacht het resultaat. We bespreken deze welkomstbonus en blikken vooruit op Bate Borisov PSV.
 
Dit artikel gaat over de wedstrijd Bate Borisov – PSV. Ben je geïnteresseerd in wedden op PSV Bate Borisov van woensdag 29 augustus? Ga dan naar ons PSV Bate Borisov Toto Artikel.
 

Krijg €50 aan Free Bets bij Mr Green.

  • Registreer je account door hier op de link van Mr Green te klikken.
  • Stort minstens €20 met iDeal, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller.
  • Plaats een eerste weddenschap van minstens €20 op een odd van 1.80.
  • Bij winst of verlies, krijg je sowieso 2 Free Bets van €25.
  • Deze Free bets dienen binnen de 7 dagen gebruikt te worden.
  • De netto winst uit deze Free Bets zijn voor jou.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

Deze Mr Green bonus is er enkel voor nieuwe Nederlandse klanten. Mr Green is een goede bookmaker, die geregeld goede promoties heeft. Bij Mr Green zit je goed als je graag een verscheidenheid aan weddenschappen hebt. Zo zijn er meer dan 30 verschillende sporten waarop je kan wedden, waaronder wedden op e-sports, politiek en shows. Ook de quoteringen zijn meer dan uitstekend en dit kan allemaal via de Mr Green App.
 

Voorbeschouwing Bate Borisov PSV

Voor bookmaker Mr Green is PSV de overduidelijke favoriet en dit ondanks een uitmatch. PSV krijgt een notering van 1.85 om deze match winnend af te sluiten. Als je dus wilt genieten van deze Free bets, kan je 20 euro inzetten op deze wedstrijd. Want de notering is hoger dan 1.80 en hiermee voldoe je aan de bonusvoorwaarden. Bate Borisov krijgt een quotering van 4.10, terwijl een gelijkspel op 3.45 staat. Als je liever op het aantal doelpunten wilt wedden, krijg je een notering van 2.07 als er meer dan 2,5 doelpunten zullen vallen. Grijp je kans en geniet van deze 50 euro aan Free Bets.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Antwerp Brugge en krijg €100
volgend artikel
Zet in op Ajax Dynamo Kiev en pak €50