weddenbonus nieuws

Bookmakers vergelijken loont

Hou jij van online wedden? Dan loont het om even de tijd te nemen om online bookmakers te vergelijken. Het gigantische aanbod van bookmakers en de weddenschappen die ze aanbieden kunnen wat overweldigend worden. Daarom vergelijken we hier onder even wat wed bonussen.

Unibet bonus voor België

Unibet is natuurlijk één van de grootste wed aanbieders van Europa. Ook in Nederland was Unibet erg populair. Helaas nemen ze nu geen Nederlandse klanten aan, maar de Unibet bonus geldt nog wel voor wedders uit België. De bonus is 100 procent van je eerste storting tot een maximum van 50 euro. Na deze wed bonus kan je nog profiteren van een hele goeie Unibet vrienden bonus waar je van kan profiteren. Je kan bij Unibet wedden met iDeal en Bancontact.

 Unibet bonus promo
© by Unibet

Bet365 bonus als welkomstgeschenk

De Bet365 bonus die je als nieuwe wedder kan krijgen is twee keer zo haag als de Unibet bonus. Je kan lekker 100 euro bonus pakken als je nog geen account bij Bet365 hebt. Deze bonus kan je vervolgens inzetten op het gigantische aanbod van weddenschappen bij Bet365. Het aanbod van Bet365 is groter dan het aanbod van de meeste andere aanbieders. Helaas accepteert ook Bet365 geen registraties uit Nederland op dit moment, maar Belgen zijn nog van harte welkom.

Bet at Home bonus code voor eerste storting bonus

Bij Bet-at-Home kan je storten met een bonus code waarmee je je eerste stortingsbonus kan ontvangen. Deze bonus is 50 procent van je eerste storting tot een maximum van 50 euro. Je moet dus 100 euro storten om de hele wed bonus te ontvangen. Het voordeel is bij deze bookmaker dat je de storting en de bonus maar vier keer hoeft rond te spelen tegen een quotering van 1,70. De Bet-at-Home bonus code is alleen beschikbaar voor wedders uit België. Bet at Home accepteert op dit moment geen registraties uit Nederland.

Vergelijk alle online bookmakers

Wil je zelf nog wat meer bookmaker bonussen vergelijken? Kijk dan bij onze bookmaker bonus vergelijking. Daar vind je alle soorten bonussen van alle bookmakers. De voorwaarden staan er kort bij, maar je kan gelijk doorklikken naar de uitleg van de bonus voor alle informatie. Ga dus gelijk verder als je bookmakers wil vergelijken.

Over de auteur

vorig artikel
Bookmaker vergelijking groeit met 18bet
volgend artikel
Win een reis naar LA bij Betsson