weddenbonus nieuws

Bookmaker vergelijking groeit met 18bet

We hebben weer een nieuwe online bookmaker kunnen toevoegen aan onze bookmaker vergelijking. Dit keer is het bookmaker 18bet die ook gelijk een heel nieuwe bonus aan biedt. Met de verschillende bonus codes kun je zelf kiezen welke bonus je gebruikt.

 

Bookmaker bonus met hoog percentage

De eerste bonus code: Welcome100 kun je gebruiken als je een grotere bonus wilt waar je meer voor moet storten. Je krijgt namelijk 100% bonus tot een maximum van 50 euro. Je zit dus met een storting van maar 50 euro al op het maximum en met de 100 euro die je dan in totaal hebt kun je aardig spelen.

 

Bookmaker promo van 18bet

© by 18bet

18bet bonus ter kennismaking

Wil je eerst even kennis maken met 18bet voordat je een serieuze storting moet doen, dan is bonus code Welcome150 wat voor jou. Deze bonus code geeft je 150% bonus tot een maximum van 30 euro. Je hoeft dus maar 20 euro te storten om in totaal 50 euro te hebben waarmee je kan gokken.

 

Bij online bookmaker 18bet kun je helaas nog niet wedden met iDeal. De betaalmogelijkheden zijn wat beperkt, maar met creditcard kun je er nog gewoon terecht. De andere betaalmethoden zijn onder andere Skrill, Neteller en Paysafe Cards.

Meer informatie over de bookmaker bonus codes van 18bet

Wil je meer weten over de bonus codes die 18bet aanbiedt? Dan kun je een kijkje nemen naar het bonus profiel van 18bet dat wij op weddenbonus.com hebben. Daar vind je altijd de meest actuele bonussen en de voorwaarden die er bij horen.

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op het Europees Kampioenschap darts
volgend artikel
Bookmakers vergelijken loont