weddenbonus nieuws

Circus.be is jarig en pakt flink uit met extra bonussen

Dit jaar wordt online bookmaker Circus drie jaar oud. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen ze dan ook met een hoop extra wed bonussen voor nieuwe en bestaande klanten. Heb je nog geen account bij Circus.be? Dan is dit het moment om snel klant te worden en mee te spelen, want dan kom je in aanmerking voor een hele hoop bonussen.

 

Verjaardag Circus.be logo

© by Circus.be

 

Extra stortingsbonus voor bestaande klanten

Circus.be biedt vandaag nog een stortingsbonus van 50% aan bestaande klanten. Dit is dus niet een aanbod om alleen maar nieuwe klanten te werven, maar ook voor de loyale klanten die al een account hebben. Dit is tekenend voor bookmaker Circus, want ze besteden vaak aandacht aan hun bestaande klanten en niet zoals zoveel bookmakers die zich richten op het binnenhalen van nieuwe spelers.

Circus is een goede en betrouwbare bookmaker die zich specifiek richt op Belgische klanten. De website is volledig in Vlaams, Frans en Engels en de support is ook in alle drie die talen beschikbaar. Bovendien kun je bij Circus.be wedden met Bancontact en Paysafe kaarten, dus dat is ideaal voor alle wedders uit België.

 

De standaard welkomstbonus

Naast de bonussen die ze op dit moment aanbieden voor hun verjaardag hebben ze ook nog altijd de vaste stortingsbonus die je krijgt als welkomstgeschenk als je een nieuw account opent. Kijk snel bij onze vergelijking van de Circus.be bonus en kijk of dit een goeie bonus is voor jou.

Over de auteur

vorig artikel
Betway bonus voor Nederlandse wedders
volgend artikel
Wedden op de Grand Prix van Japan