16:45 uur

Bonus uitgelicht: Unibet!

Op navolging op de welkomstbonus van Interwetten is het de beurt aan een andere bookmaker die eveneens al relatief lang haar bonus aanbiedt. De bookmaker deze keer wordt uitgelicht is  Unibet , een welkomst bonus met duidelijke voorwaarden en een maximum van €50. Met deze welkomstbonus, die zoals gezegd al relatief lang beschikbaar is, dient zes maal rond gespeeld te worden om uit gekeerd te kunnen worden. Deze voorwaarden zijn echter enigszins variabel. De voorwaarden zullen we hieronder dan ook puntsgewijs uiteenzetten:

 
1. Maak een gratis account aan op  Unibet.nl ;

 

2. doe een eerste storting van minimaal € 10;

 

3. na deze eerste storting zal Unibet het bedrag verdubbelen (met een maximum van €50);

 

4. de verkregen bonus dient in elk geval zes maal rond gespeeld te worden voordat deze vrij uitkeerbaar is. Hierop gelden de volgende uitzonderingen dat in geval er voor een quotering van minder dan 1,09 en in geval van een quotering tussen 1,10 – 1,19 25% en 50% van deze zes maal. Voor 1,09 als quotering zal dus 24 keer rond gespeeld te worden tegen 12 keer bij een quotering van 1,19 of minder.

 

Bij een quotering van 1,20 is het 100% van de zesmaal rondspelen. Hierdoor is het aangaan van zes weddenschappen tegen een quotering van 1,20 voldoende om de bonus vrij te spelen. Bij een combinatieweddenschap van drie variabelen is het 110% en bij vier variabelen of meer zelfs 120%.

 

Hierdoor kan de uitstekende  welkomstbonus ook tegen minder dan zesmaal rondspelen worden vrij gespeeld. Het is hiermee een bonus die tegen een zeer lage quotering vrij te spelen is, ook al lijkt zes maal enigszins aan de hoge kant. Voor een lijst met overige aanbieders klik hier!

Claim de bonus! Meer informatie