17:23 uur

Bonus uitgelicht: Interwetten!

Regelmatig zien we bonussen komen en helaas ook weer gaan. Bookmakers proberen publiek te trekken door hun bonussen (tijdelijk) offline te halen om vervolgens met een aangepaste aanbieding weer online te komen. Het is daardoor voor bookmakers mogelijk op de  laatste ontwikkelingen in te spelen, wellicht kijkend naar de concurrentie, om zo een passende bonus te kunnen lanceren.

 

EN_NKB_Live_Feb2012_100Euro
© by Interwetten

 

Interwetten daarentegen is een Duitse bookmaker die al sinds 1997 online te vinden is. Het is daarmee een stabiele speler in de markt. Ook de bonus die Interwetten aanbiedt is al onveranderd, wat zeker voor de bookmaker spreekt. Het gaat om een 100% bonus met een maximale waarde van € 100. Interwetten biedt daarmee één van de meest aantrekkelijke bonussen die er te vinden zijn. De voorwaarden van Interwetten luiden als volgt:

 

1. Met een minimaal bedrag van € 10 dient een eerste storting gedaan te worden, nadat er gratis account is aangemaakt;

 

2. met dit gestorte bedrag dient u vijf maal een weddenschap af te sluiten tegen een minimale quotering van 1,70;

 

3. na iedere afgesloten weddenschap wordt één/vijfde (1/5) van het gestorte bedrag op u account geplaatst;

 

4. wanneer u binnen veertien dagen na het storten van een eerste bedrag op uw account begint blijft u binnen de periode van activering en is de bonus vrij te spelen.

 

In geval u graag casino spelen of poker games speelt, is dit eveneens mogelijk via   Interwetten, hiervoor gelden echter andere voorwaarden omtrent het rondspelen. Hiervoor verwijzen we graag naar de site van Interwetten.

 

Interwetten biedt een uitstekende bonus voor nieuwe klanten. De bonus is ook al voor een lange periode online wat erg voor het bookmaker spreekt. Het is daarmee een duidelijke en aan te raden bonus. Voor bonussen van andere bookmakers is hier een vergelijking te vinden.

 

Claim de bonus! Meer informatie