weddenbonus nieuws

Bonus als Bayern dit weekend verliest

Dit weekend speelt Bayern München tegen Bayer Leverkusen en dit zou wel eens de derde keer dit seizoen kunnen zijn dat de kampioen van Duitsland gaat verliezen. Leverkusen speelt thuis, is een sterk team (4e plaats) en heeft de punten nodig. Bayern is al kampioen, heeft veel blessures en focust zich op de Champions League wedstrijd tegen Barcelona. Dit is het moment voor de Beat the Bayern bonus van MyBet!


Beat the Bayern banner
© by MyBet


Bookmaker MyBet Beat the Bayern bonus

De beat the Bayern Bonus is makkelijk opgezet, want wie verwacht nou dat Bayern verliest in de eigen competitie? Als je minimaal 5 euro wed op een verlies van Bayern, dan krijg je 5 euro bonus per doelpunt dat ze tegen krijgen ongeacht wat het resultaat is van de wedstrijd! Dus Bayern hoeft niet daadwerkelijk te verliezen om deze bonussen te krijgen. 5 Euro inzet en 1 tegendoelpunt voor Bayern is al genoeg voor een 5 euro bonus, of wel je inzet terug. Verliest Bayern uiteindelijk ook echt, met een paar doelpunten dan is het KASSA! Want de quoteringen voor een verlies van Bayern zijn al lekker hoog, rond de 3.50.

Enkelvoudige en meervoudige 1X2 weddenschappen tellen mee voor deze bonus, maar niet systeemweddenschappen. Het moet bovendien een weddenschap voor de start van de wedstrijd zijn en dus niet een live weddenschap.

Waarom zou Bayern dan verliezen?

Bayern München is natuurlijk een top team en ze zijn niet voor niets dit jaar al kampioen in de Bundesliga. Toch kampen ze met een hele reeks aan blessures, Robben, Ribéry en Badstuber onder anderen. Dan moeten ze ook nog tegen Barcelona in de Champions League waar ze meer spelers voor willen sparen.

Bayer Leverkusen is een erg goed elftal en ze staan vierde in de Duitse Bundesliga. Ze spelen thuis en ze maken nog kans op directe plaatsing voor de Champions League volgend jaar. Ze zouden zomaar kunnen winnen.

Mybet eerste storting bonus

Bookmaker Mybet heeft ook een eerste storting bonus voor nieuwe klanten. Dit is geen geweldige bonus, maar als je toch een account aanmaakt dan kan je er maar beter van profiteren. Je krijgt 25% bonus tot een maximum van 50 euro bij je eerste storting. Dit klinkt misschien niet goed, maar de voorwaarden zijn prima. Je hoeft je storting namelijk maar 1 keer in te zetten en het bonus geld 5 keer. Bij de meeste andere bookmakers is je stortingsbedrag aan dezelfde voorwaarden verbonden als het bonus geld. Lees meer over de MyBet wed bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Extra cashback bonus bij NetBet voor Arsenal-Chelsea
volgend artikel
Verhoogde quoteringen Juve - Real bij Ladbrokes