BonkersBet Bonus

BonkersBet Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.2
De Bonkersbet bonus is opnieuw beschikbaar!

BonkersBet Bonus details

Opgelet: BonkersBet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

BonkersBet richt zich op de sport markt en iedereen kan genieten van een BonkersBet welkomstbonus 100% tot €100. Storten kan via verschillende manieren zoals Visa, MasterCard, Skrill of Neteller. Zodra je minstens 10 euro stort en de bonus claimt, zal je de bonus tot maximaal 100 euro ontvangen. De bonus vrijspelen kan zodra je vijfmaal de bonus en vijfmaal de storting hebt rondgespeeld. De minimum noteringen dienen 2.00 te zijn en dit binnen de 30 dagen. Het maximale dat een weddenschap meetelt voor de bonusvoorwaarden is 50% van de oorspronkelijke bonus.

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en goed bonusbedrag.
  • Vijfmaal rondspelen van bonus en storting.
  • Slechts 50% telt mee voor de bonusvoorwaarden. (max. €50 per bet)

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

30-09-2021

Geldig in de volgende landen

Curaçao

Voorwaarden voor uitbetaling

Zodra je account geregistreerd is en je gaat over tot een storting, zal je de Bonkersbet bonus van 100% tot €100 kunnen claimen. Als je deze bonus hebt ontvangen, zal je dit kunnen laten uitbetalen door vijfmaal je bonus plus vijfmaal je storting in te zetten en dit op minimale odds van 2.00. Je krijgt hiervoor dertig de tijd. Hou er wel rekening mee dat maximaal 50% van je eerste bonus, meetelt voor de bonusvoorwaarden. Dit is per weddenschap.

Voorbeeld

Stel dat je 100 euro stort via Visa, dan zal je ook 100 euro bonus krijgen. Je zal dan (200 euro x 5=) 1000 euro, moeten rondspelen met een maximale bet van 50 euro. Dit houdt in dat je 20 weddenschappen dient te plaatsen met minimum notering van 2.00. Als je hierin binnen de 30 dagen slaagt, zal je de bonus uitbetaald krijgen.

Conclusie

De Bonkersbet bonus van 100% tot € 100 is zoals bij de meeste bookmakers, gemiddeld van percentage en hoogte. Als we dan kijken naar de hoogte van de noteringen, dan is 2.00 wat hoger dan bij de andere bookmakers. Met het rondspelen van vijfmaal bonus en vijfmaal storting is het ook wat hoger dan het gemiddelde. Het aantal dagen, namelijk 30 is ook te vergelijken met de andere bookmakers. Geen slechte bonus, en zeker het uitproberen waard. De BonkersBet Bonus krijgt 4 sterren van ons!

Nieuws 🚨

Een Benelux topmatch met AZ tegen Antwerp in de Europa League
Belgie - Schotland: Euro 2020 kwalificatie met € 100 bonus