Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

BonkersBet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

BonkersBet richt zich op de sport markt en iedereen kan genieten van een BonkersBet welkomstbonus 100% tot €100. Storten kan via verschillende manieren zoals Visa, MasterCard, Skrill of Neteller. Zodra je minstens 10 euro stort en de bonus claimt, zal je de bonus tot maximaal 100 euro ontvangen. De bonus vrijspelen kan zodra je vijfmaal de bonus en vijfmaal de storting hebt rondgespeeld. De minimum noteringen dienen 2.00 te zijn en dit binnen de 30 dagen. Het maximale dat een weddenschap meetelt voor de bonusvoorwaarden is 50% van de oorspronkelijke bonus. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

2.00

Voorwaarden voor uitbetaling

Zodra je account geregistreerd is en je gaat over tot een storting, zal je de Bonkersbet bonus van 100% tot €100 kunnen claimen. Als je deze bonus hebt ontvangen, zal je dit kunnen laten uitbetalen door vijfmaal je bonus plus vijfmaal je storting in te zetten en dit op minimale odds van 2.00. Je krijgt hiervoor dertig de tijd. Hou er wel rekening mee dat maximaal 50% van je eerste bonus, meetelt voor de bonusvoorwaarden. Dit is per weddenschap. meer minder

Geldig in de volgende landen

Curaçao

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Stel dat je 100 euro stort via Visa, dan zal je ook 100 euro bonus krijgen. Je zal dan (200 euro x 5=) 1000 euro, moeten rondspelen met een maximale bet van 50 euro. Dit houdt in dat je 20 weddenschappen dient te plaatsen met minimum notering van 2.00. Als je hierin binnen de 30 dagen slaagt, zal je de bonus uitbetaald krijgen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Goed bonuspercentage en goed bonusbedrag.
  • Vijfmaal rondspelen van bonus en storting.
  • Slechts 50% telt mee voor de bonusvoorwaarden. (max. €50 per bet)

Conclusie

De Bonkersbet bonus van 100% tot € 100 is zoals bij de meeste bookmakers, gemiddeld van percentage en hoogte. Als we dan kijken naar de hoogte van de noteringen, dan is 2.00 wat hoger dan bij de andere bookmakers. Met het rondspelen van vijfmaal bonus en vijfmaal storting is het ook wat hoger dan het gemiddelde. Het aantal dagen, namelijk 30 is ook te vergelijken met de andere bookmakers. Geen slechte bonus, en zeker het uitproberen waard. De BonkersBet Bonus krijgt 4 sterren van ons! meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Claim je bonus en maak een storting zodat je de bonus van 100% tot € 100 ontvangt.
2
Zet 5x bonus + 5x storting in op + 2.00 odds.
3
Dit binnen de 30 dagen.

BonkersBet Review & Ervaringen

BonkersBet is een nieuwe aanwinst voor onze site en het BonkersBet Sportsbook is beschikbaar voor de sport gok markt. Hieronder kan je alles teruglezen over BonkersBet gaande van BonkersBet account aanmaken tot BonkersBet promoties.

 

Bonus Bonkersbet

© BonkersBet

 

BonkersBet Account maken en Geld Storten

Een BonkersBet account aanmaken wijst zichzelf uit. Klik hiervoor op de button van BonkersBet en je komt onmiddellijk op hun site terecht. Hier kan je dan een account aanmaken.Vul je e-mailadres in en kies een gewenste gebruikersnaam plus je wachtwoord. Daarna klik je op next en hier kan je dan je persoonlijke gegevens invullen. Vul hier je naam, achternaam, adresgegevens en en geboortedatum in. Kies ook een veiligheidsvraag voor het geval je ooit inlog problemen kent. Klik daarna op register, zodat je kan overgaan tot een storting. Dit kan via Visa, Mastercard, Neteller, Paysafecard, Skrill of een overschrijving.

 

BonkersBet Welkomstbonus en Promoties

De BonkersBet welkomstbonus staat hierboven beschreven, dus we richten ons hier enkel op de BonkersBet promoties. Geregeld doen zij acties, maar momenteel is dit beperkt tot de accumulator bonus voor voetbal. Hoe meer wedstrijden je selecteert, hoe meer winst je kan maken. We willen er wel op wijzen, dat de Nederlandse en Belgische competitie niet meetelt voor deze promotie. De maximale winst die je hieruit kan halen is slechts 1000 euro, maar de minimum notering is slechts 1.20. Zodra je vijf selecties hebt, kan je al 7,5% extra winst maken.

 

BonkersBet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij BonkersBet zit je aan het juiste adres om te wedden op verschillende sporten, want er zijn ongeveer 38 sporten. De grote brok gaat uiteraard naar het voetbal, maar ook basketball en ijshockey krijgt de nodige aandacht. Speciale weddenschappen op politiek en tv shows behoren ook tot de mogelijkheden. Er is een aparte sectie voor e-sports met een keuze uit vier verschillende sporten. Er is nog geen BonkersBet iOS App of BonkersBet Android App beschikbaar. Laat dit je niet afschrikken om bij BonkersBet mobiel wedden uit te proberen.

 

BonkersBet Uitbetaling en Contact

Zodra je een BonkersBet account geverifieerd hebt, kan je overgaan tot een uitbetaling als er tenminste geld op je account staat. Standaard wordt dit gedaan via dezelfde manier als waarmee je hebt gestort: heb je via visa gestort, dan kan je dit laten uitbetalen via Visa. Heb je een vraag, dan kan je de BonkersBet klantendienst contacteren via email op support @bonkersbet.com of je kan ervoor kiezen om de live chat erbij te halen.

BonkersBet Conclusie

Bookmaker BonkersBet heeft op korte tijd een ruim aantal trouwe wedders op zijn conto. Met een fantastisch wedden aanbod bereiken ze veel spelers die op zoek zijn naar de speciale weddenschappen, want niet elke bookmaker biedt die aan. Een paar punten zoals het aantal promoties en de FAQ kunnen uitgebreider, maar BonkersBet werkt hieraan met het doel om een van de Beste Bet Sites te worden. De Live Chat werkt goed en efficient en lost het mindere puntje over de FAQ in geen tijd op. Waag je kans, al dan niet via mobiel bij BonkersBet en grijp die bonus.