17:42 uur

Bodog met 100% wedden bonus

 

Bodog is een wedkantoor uit het Verenigd Koninkrijk dat is opgericht in 1994. Het is een modern wedkantoor met alle online denkbare facetten. Er kan poker en casino spelen worden gespeeld naast natuurlijk het sportwedden. Op het gebied van sport kan voor vrijwel iedere tak weddenschappen worden afgesloten. Ook live wedden is goed en overzichtelijk geregeld door Bodog. Per tak van sport zijn de mogelijke live weddenschappen te volgen en af te sluiten.

 

Voor nieuwe klanten heeft Bodog een weddenbonus in het leven geroepen. Bij de eerste storting van minimaal € 10 wordt de mogelijkheid geboden deze risicoloos in te zetten. Bij het verlies van de weddenschap zal Bodog namelijk een bedrag van € 10 op het account van de speler terug storten. Om hiervoor in aanmerking te komen moet minimaal € 10 worden ingezet op een wedstrijd op een sport naar keuze. Dit tegen een quotering van minimaal 2,00. Mocht de speler onverhoopt de aangegane weddenschap verliezen dan zal Bodog een bedrag van € 10 op het account van de speler terugstorten. Om deze vervolgens uit te kunnen laten keren moet het teruggestorte bedrag drie keer worden rondgespeeld tegen eveneens een quotering van 2,00. Wanneer hier aan voldaan wordt is het teruggestorte bedrag van € 10 definitief eigendom van de speler.

 

De bonus is vrij aantrekkelijk voor nieuwe spelers van Bodog. Ook voor de beginnende speler is het een goede mogelijkheid kennis te maken met het online sportwedden. Doordat er € 10 terug kan worden verkregen kan de eerste weddenschap risicoloos worden afgesloten. Ook voor de meer ervaren speler is het wellicht een mogelijkheid een gokje te wagen met het bedrag wat hij in ieder geval teruggestort krijgt. Doordat de voorwaarde inhoudt dat het om een quotering van minimaal 2,00 moet gaan. Een maximum is niet gegeven, waardoor inzetten op de underdog risicoloos kan worden gedaan.

Claim de bonus! Meer informatie