Bodog Bonus

Bodog Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 10
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
1 x eerste storting, 3 x bonus bedrag
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
5.7
Opgelet: Bodog is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Bodog Bonus details

Bodog heeft een weddenbonus van 10 euro voor nieuwe klanten beschikbaar gesteld. Deze weddenschap moet worden geplaatst binnen 30 dagen na het aanmaken van je nieuwe account. Wedstrijden met een quotering van minstens 2.00 komen in aanmerking voor de uitbetaling van de bonus. Als je de weddenschap gaat verliezen zal Bodog binnen 48 uur na je verlies 10 euro op je rekening storten. Het gestorte bonus bedrag moet je drie keer gaan rondspelen. Op die manier maak je gebruik van de Bodog wedden bonus.

Voordelen & nadelen

  • Goede site
  • Minder goede bonus

Geldig t/m:

31-10-2012

Geldig in de volgende landen

België, Duitsland, Liechtenstein, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland

Voorwaarden voor uitbetaling

Als je de Bodog bonus voor nieuwe klanten wilt laten uitbetalen moet je 1 x de eerste storting en 3 x het bonus bedrag hebben rondgespeeld. Voorwaarde is een quotering van 2.00 voor elke weddenschap.

Voorbeeld

Ga je inschrijven op www.bodog.co.uk. Daarna stort je 10 euro op je nieuwe rekening. Dit bedrag moet je binnen dertig dagen rond spelen. Dus ga je wedden op een wedstrijd. Voorwaarde is een quotering van ten minste 2.00 voor deze weddenschap. Als je verliest zal Bodog je 10 euro op je rekening storten. Het bedrag van 10 euro ga je opnieuw drie keer (3x10=30 euro) rond spelen. Er is opnieuw een vereiste quotering van 2.00 voor elke weddenschap. That's it - Veel plezier gewenst.

Conclusie

De bookmaker Bodog heeft voor nieuwe klanten een maximale bonus van 10 euro beschikbaar gesteld. Je ontvangt 100% van je eerste storting in het geval dat je de eerste weddenschap gaat verliezen. Op zich is het heel makkelijk om aan de gestelde bonusvoorwaarden te voldoen. Ga met je eerste storting ten minste een keer op iets wedden. Als je verliest ontvang je een te goed van 10 euro door Bodog. Dit bedrag moet je in totaal drie keer gaan rondspelen voordat het door de bookmaker beschikbaar kan worden gesteld. Voorwaarde is een quotering van ten minste 2.00 voor elke weddenschap. In vergelijking tot concurrende bonus promoties behoort de Bodog bonus in het middenveld. Om die reden verkrijgt deze bookie bonus drie sterren.