weddenbonus nieuws

Bingoal Welkomstpromotie: 210 euro gratis sportwedden!

Bookmaker Bingoal biedt nieuwe en bestaande klanten uit België een zeer aantrekkelijke Bingoal stortingsbonus van 100% tot € 100 voor wedden op voetbal en sport met enorm flexibele voorwaarden. Ook kun je profiteren van een 100% stortingsbonus tot € 100 voor paardenrennen weddenschappen. Daarnaast ontvangen nieuwe klanten ook nog een € 10 gratis paardenrennen / PMU weddenschap cadeau en gratis een maand lang toegang tot het digitale Paris Turf Magazine! Wij zetten voor jou alle benodigde informatie op een rij om van deze geweldige Bingoal Bonus te kunnen profiteren.

 

100% Bingoal stortingsbonus tot € 200 voor wedden op sport en paardenrennen!

De Bingoal welkomstbonus is een 100% stortingsbonus tot € 200. Meld je aan via de ´claim de bonus´ banner beneden aan dit artikel, log in in je account en klik op de ´€ 100 stortingsbonus voor nieuwe en bestaande klanten: meer informatie´ banner aan de rechterzijde van de hoofdpagina om te profiteren van de wedden op sport bonus. Maak een reguliere storting en combineer je wedden op sport bonus met een € 100 paardenrennen bonus. Storten kun je onder andere met Bancontact/Mister Cash, Visa/MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Na je storting ontvang je direct 100% bonus. Je hoeft voor beide bonussen dit bonusbedrag slechts 6 x rond te spelen. Dit kan op quoteringen van 1.40. In totaal heb je maar liefst 90 dagen de tijd om je Bingoal bonus vrij te spelen! Bestaande klanten kunnen de bonus banner ook terug vinden nadat zij ingelogd zijn aan de rechterzijde van de hoofdpagina en profiteren uitsluitend van de wedden op sport bonus.

 

Bingoal Welkomstbonus
© Bingoal

 

Bingoal Paardenrennen / PMU € 10 gratis weddenschap voor nieuwe klanten

Bookmaker Bingoal heeft veel ervaring met het aanbieden van paardenrennen weddenschappen en heeft deze kennis goed gebruikt om ook een erg goede sportsbook te worden. Speciaal voor nieuwe klanten die zich aanmelden via weddenbonus.com wacht er naast de wedden op sport en paardenrennen welkomstbonus ook nog een € 10 gratis weddenschap op paardenrennen. Deze weddenschap verkrijg je direct na je registratie en kun je inzetten op een paardenrennen race naar keuze. Dit kan zowel gedurende Bingoal Midweek of Bingoal Weekend, pre-match en live! Een gratis weddenschap is de ideale gelegenheid om met een bookmaker kennis te maken en gelijk voordelig te wedden. Neem ook zeker eens een kijkje in ons Sport Bonussen Vergelijk voor de beste andere gratis weddenschappen!

 

Aanmelden bij Bingoal en een maand lang Paris Turf Cadeau!

Alsof de € 100 stortingsbonus en € 10 gratis weddenschap nog niet genoeg waren, ontvang je nu ook nog eens een maand lang gratis toegang tot het paardenrennen magazine Paris Turf! Daags voor de races om 21.00u is het magazine online beschikbaar en jij hebt hier een maand lang gratis toegang toe. Om van de Bingoal bonus, gratis weddenschap en de Paris Turf promotie gebruik te maken heb je door je aanmelding via weddenbonus.com ook geen Bingoal Bonus Code of Promo Code nodig. Klikken op onderstaande button volstaat om te genieten van alle promoties! Velen gingen je al voor, profiteer nu ook!

vorig artikel
Maak kennis met BigBetWorld! Nu met € 100 welkomstbonus!
volgend artikel
NetBet Promoties: Nu voor nieuwe én bestaande klanten!