09:00 uur

Terug van weggeweest: BigBetWorld! Inclusief prachtige Actie!

BigBetWorld was door haar geweldige welkomstbonus en uitstekend bookmaker aanbod zeer populair onder Nederlanders en Belgen. Eind 2016 besloot het zich terug te trekken van de Nederlandstalige markt maar inmiddels is met weer terug en hoe! De zeer aantrekkelijk welkomstbonus van € 100 is nog altijd beschikbaar en het aanbod is enkel verbeterd!
 

Hoe pak ik € 100 Big Bet World Welkomstbonus?

  • Klik op een van de Big Bet World Bonus Banners op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 10 of meer met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Contacteer BigBetWorld via live chat of e-mail en ontvang 100% bonus tot € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in binnen 90 dagen op odds van 2.00 of hoger.

 

BigBetWorld Stortingsbonus
© Big Bet World

 

Benut ook de andere BigBetWorld Aanbiedingen!

In de tijd dat je je BigBetWorld Bonus vrijspeelt en ook erna kun je direct profiteren van twee andere mooie promoties. Zo is er de BigBetWorld SuperPay. Met deze promotie krijg je bij het maken van winnende combinatie weddenschappen een extra percentage op je winst toegekend. Bij bijvoorbeeld 5 selecties is dit een extra winstpercentage van 6% en bij combi weddenschappen met 20 of meer selecties maar liefst 80%! Ook kun je Big Bet Points verdienen. Bij elke € 1.000 aan inzet ontvang je een Big Pet Point die € 1 waard is. Mocht je combinatieweddenschappen spelen verdien je BigBetPoints sneller. Bij combinatie weddenschappen van 2 selecties krijg je bijvoorbeeld bij € 500 inzet reeds een BigBetPoint en bij een combi bet van bijvoorbeeld 10 selecties is dit al bij € 100 aan inzet. De verdiende euro´s door je BigBetPoints worden direct uitgekeerd in echt geld!
 

BigBetWorld – Goede Bookie met Top Quoteringen!

Naast de welkomstbonus en bovenstaande promoties zijn er nog tal van andere redenen om je bij BigBetWorld aan te melden. Zo is de website erg snel en overzichtelijk en de klantenservice top. De klantenservice is onder andere bereikbaar per live chat. Het wedden aanbod is daarnaast met 22 sporten prima en blinkt met name uit door de hoeveelheid verschillende weddenschappen die je per wedstrijd kunt spelen. Als laatste, en voor velen wellicht het belangrijkste punt, willen we de quoteringen aanhalen. BigBetWorld hanteert een quoteringen marge op voetbal van slechts 3.2% en op overige sporten van 4.6%. Hierbij behoort het tot de bookmakers die een van de hoogste quoteringen op de wedmarkt aanbieden. Genoeg reden dus om je aan te melden, klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande button en meld je aan. Veel succes en wedplezier!