weddenbonus nieuws

Profiteer nu van gunstige € 100 Big Bet World welkomstbonus!

Bookmaker Big Bet World pakt uit met een aantrekkelijke eerste stortingsbonus voor zowel Nederlanders als Belgen. Je eerste storting wordt verdubbeld tot € 100! Deze 100% BigBetWorld bonus kent enorm flexibele voorwaarden. Zo hoef je enkel je storting en bonusbedrag slechts 3x in te zetten en heb je hiervoor 90 dagen de tijd.

 

Enorm aanbod aan voetbalwedden en sportweddenschappen bij Big Bet World

Big Bet World is een relatief nieuwe bookmaker. Ze werden in 2014 opgericht maar timmeren hard aan de weg om een gerenommeerde bookmaker te worden. De website is enorm gebruiksvriendelijk en kent een groot aanbod aan weddenschappen. Bij Big Bet World kun je tevens live wedden en wedden via de Big Bet World app. Ook storten is gemakkelijk door het grote aanbod aan BigBetWorld betalingsmogelijkheden. Je kunt storten met onder andere Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard en ook met een reguliere bankoverschrijving. Daarnaast biedt het verschillende interessante promoties. Een van deze acties is de BigBetWorld welkomstbonus. Met 5 sterren voert deze bonus de kop aan in ons wedden bonussen vergelijk. Een groot voordeel van BigBetWorld is tevens dat zowel Nederlanders als Belgen van de bonussen gebruik kunnen maken.

 

BigBetWorld € 100 bonus
© Big Bet World

 

Aanmelden voor aantrekkelijke BigBetWorld 100% tot € 100 eerste stortingsbonus

We zien in ons wed bonus vergelijk dat het niet bij alle bookmakers even gemakkelijk is om de welkomstbonus vrij te spelen. Bij de Big Bet World bonus is dit echter niet het geval. Je hoeft je stortingsbedrag en bonusbedrag beide slechts 3 maal rond te spelen. Je hebt hiervoor 90 dagen de tijd en zowel pre-match als live weddenschappen zijn geldend voor het rondspelen. Elke weddenschap op een quotering van 2,00 of hoger telt mee. Mocht je een weddenschap op een lagere quotering wensen te spelen is dit geen probleem, je bonusbedrag blijft behouden en je weddenschappen op quoteringen van 2,00 blijven meetellen. Groot voordeel is tevens dat Big Bet World beschikbaar is voor Nederland en België. Je vindt de BigBetWorld bonus via onze beste wedden bonus configurator aan de top maar registeren kan nu ook rechtstreeks via onderstaande button. Meld je nu aan en profiteer van de BigBetWorld bonus!

vorig artikel
Win freebets met 888Sport Goals Mean More promotie
volgend artikel
10% gegarandeerde Betworld Combo Cashback op maandag!