weddenbonus nieuws

Maak kennis met BigBetWorld! Nu met € 100 welkomstbonus!

BigBetWorld is een relatief nieuwe bookmaker voor klanten uit Nederland en België. Graag introduceren wij jou met deze bookmaker en de Big Bet World welkomstbonus. Deze bonus kenmerkt zich door haar enorm flexibele voorwaarden en mooie bonusbedrag. De Big Bet World bonus bedraagt een bonus van 100% tot 100 euro en je hoeft je storting- en bonusbedrag slechts 3 x in te zetten tegen quoteringen van 2.00 of hoger. Je hebt hiervoor 90 dagen de tijd en zowel pre-match als live weddenschappen gelden!

 

Big Bet World: Gebruiksvriendelijke website en veelheid aan promoties

BigBetWorld kent een uitstekende website met een groot aanbod. Dit grote aanbod wordt gecomplementeerd met verschillende wekelijkse promoties. Als je na je registratie onze Wed Bonus Nieuws Blog in de gaten houdt, zul je zien dat wij je telkens op de hoogte houden van de nieuwste updates. Ditzelfde geldt voor de meest recente promoties van de andere bookmakers uit ons Wedden Bonussen Vergelijk. Graag concentreren wij ons ook nog even op de betaalmethodes die BigBetWorld aanbiedt om over te gaan tot het maken van je storting. Storten bij Big Bet World kan onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en ook een reguliere bankoverschrijving is mogelijk. Daarnaast is er een live chat aanwezig die je altijd kan helpen. Met deze Live Chat kom je tevens in contact na het maken van je eerste storting.

 

BigBetWorld € 100 bonus
© Big Bet World

 

Meld je nu aan en krijg 100 euro gratis met de Big Bet World Bonus

Als je je nu aanmeldt via de ´claim de bonus´ button beneden aan dit artikel profiteer je rechtstreeks van de 100 euro Big Bet World Bonus. Het bedrag van je eerste storting wordt verdubbeld tot een maximum van 100 euro. Je verkrijgt je bonus door na je storting even contact op te nemen met de live chat of een e-mail te sturen. Hierna zet een van de support medewerkers de bonus in je account. Je hebt vervolgens 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger. Je kunt zelf bepalen of je graag pre-match of live weddenschappen speelt en welk type weddenschap je wenst af te sluiten. Het aanbod is groot en de voorwaarden zijn flexibel. Veel landgenoten gingen je recent voor en registreerden zich naar tevredenheid bij Big Bet World. Volg hen en start nu met het maken van winst door je bonus te claimen. Succes!

vorig artikel
10% gegarandeerde Betworld Combo Cashback op maandag!
volgend artikel
Bingoal Welkomstpromotie: 210 euro gratis sportwedden!