weddenbonus nieuws

Big Bet World Promotie – Ontvang nu direct 100 euro gratis!

Big Bet World heeft een perfecte promotie voor nieuwe klanten uit Nederland en België. Direct na je eerste storting ontvang je een bonus van 100% tot € 100. Je bonus is zeer snel vrijgespeeld, zeker met het grote wedaanbod. BigBetWorld is onder veel wedders nog relatief onbekend en wij laten je dan ook graag kennis maken met deze top bookmaker en haar welkomstactie!

 

Hoe ontvang ik tot € 100 gratis Welkomstbonus?

  • Meld je aan via een van de BigBetWorld Bonus Banners op deze site.
  • Maak een storting met bijv. Visa/Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Contacteer de Live-Chat en je krijgt direct 100% bonus tot € 100 toegekend.
  • Speel je stortings- en bonusbedrag 3x rond binnen 90 dagen op 2.00+ odds.
  • Je bonus is geheel vrijgespeeld en direct uit te betalen of je speelt verder.

 

BigBetWorld Bonus
© Big Bet World

 

Goede Promoties, Goede Quoteringen en Groot Wedaanbod

De Big Bet World Bonus is een goede reden om je aan te melden bij BigBetWorld. Wat deze Bookmaker daarnaast ook interessant maakt is dat je door de Big Bet World Superpay extra winst boekt, zonder bonus voorwaarden, op je combinatieweddenschappen. Daarnaast levert elke weddenschap je Big Bet Points op die je kunt inruilen voor echt geld. Het wedaanbod van Big Bet World is zeer groot. Met name op voetbal evenementen kun je tussen honderden verschillende weddenschappen kiezen. Ten slotte zijn de quoteringen ook nog eens meer dan bovengemiddeld hoog. Zowel Nederlanders en Belgen profiteren van deze actie en zeker met het vele voetbal waar je op kunt wedden is een aanmelding de moeite waard.

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
Wed € 10 op Italië-Spanje en krijg € 10 cadeau van Kroon!
volgend artikel
Wed € 5 op winst België bij Ladbrokes en win nu € 50!