BigBetWorld Bonus & Review

Bookmaker Big Bet World pakt uit met een enorm aantrekkelijke bonus voor Belgen. Big Bet World biedt een eerste stortingsbonus van 100% tot € 100 met flexibele bonusvoorwaarden. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag slechts 3 x rond te spelen en je hebt hiervoor 90 dagen de tijd. Gelijk na je eerste storting kun je je bonus verkrijgen en je kunt inzetten op alle weddenchappen naar keuze!

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Om van de Big Bet World bonus van 100% tot € 100 gebruik te maken, dien je na je storting contact op te nemen met Big Bet World via de live chat of e-mail. Zij bekijken vervolgens welk bedrag jij hebt gestort en verdubbelen dit tot een bedrag van € 100. Vervolgens heb je 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. De BigBetWorld bonus is al vrijgespeeld nadat je je stortingsbedrag en bonusbedrag 3 x hebt ingezet op een quotering van 2,00 of hoger. Je kunt kiezen om single weddenschappen te spelen, combinatieweddenschappen en ook live weddenschappen. Al deze weddenschappen met een quotering van 2,00 tellen mee voor het vrijspelen van je bonus.

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

2.00

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De BigBetWorld bonus is een erg aantrekkelijke bonus. De bonusvoorwaarden zijn enorm flexibel en ook de tijdsduur van 90 dagen is meer dan prima. Ook heeft Big Bet World reguliere promoties voor bestaande klanten om het wedden extra interessant te maken. Kortom, Big Bet World biedt een uitstekende bonus en bonus aanbod en de Big Bet World bonus verdient van ons dan ook 5 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag van € 100
  • Stortingsbedrag wordt 100% verdubbeld
  • Stortings- en bonusbedrag hoeft slechts 3x ingezet te worden
  • 90 dagen de tijd om bonus rond te spelen
  • Relatief hoge rondspeel quotering van 2,00

Voorbeeld

Je registeert je via onderstaande button en stort een bedrag van € 100. Vervolgens neem je contact op met de Live Chat of via e-mail en geef je aan dat je graag de Big Bet bonus wenst te ontvangen. Je krijgt vervolgens € 100 extra in je account gestort en start met spelen. Nadat je in totaal een bedrag van € 600 (3 x € 100 stortingsbedrag en 3 x € 100 bonusbedrag) hebt ingezet is je bonus volledig vrijgespeeld.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

BigBetWorld Review & Ervaringen – Betrouwbaar en super Quoteringen

Big Bet World is sinds 2014 actief en groeit zeer snel in populariteit. Dit enerzijds door de gebruiksvriendelijke website, top klantenservice en anderzijds door haar wedaanbod, quoteringen en super welkomstbonus. Naast de welkomstbonus verdien je ook nog eens extra winst met je combinatieweddenschappen en verzamel je Big Bet Point bij elke inzet.
 

BigBetWorld Account Maken en Big Bet World Geld Storten

Wedders uit zowel Nederland als België kunnen een BigBetWorld account aanmaken. Aanmelden gaat gemakkelijk en snel door op een van onze bonus banners te klikken en erna kun je na het klikken op de oranje ´join now´ knop je gegevens invullen en je registratie voltooien. Je kunt geld storten met onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en ook een reguliere bankoverschrijving is mogelijk. Storten kan reeds vanaf € 10.

BigBetWorld Bonus en Big Bet World Promoties

De BigBetWorld Welkomstbonus kent met € 100 een goed bonusbedrag en de voorwaarden zijn uitermate flexibel. Daarbij houdt het echter niet op. Met de SuperPay Promotie profiteer je continu van extra winst op je combinatieweddenschappen en elk bet levert je ook nog eens BigBetPoints op. Meer over deze promoties vind je ook in de bijbehorende artikels terug.

BigBetWorld Wedden en Big Bet World Quoteringen

Bij Big Bet World kun je wedden op vele sportevenementen naar keuze. Niet alleen Eredivisie en Champions League Voetbal wordt aangeboden maar ook weddenschappen op ruim 20 andere sporten zijn mogelijk. Naast het pre-match aanbod is ook live wedden mogelijk. Veel evenementen worden aangeboden en kennen veel quoteringen om op te wedden. Je kunt je weddenschappen zowel via je desktop of de mobiele website spelen. Daarnaast biedt BigBetWorld voor je mobiele weddenschappen ook nog eens een zeer gebruiksvriendelijke BigBetWorld App die je onder andere kunt downloaden via hun website, de Google Play Store of iOS App Store.

BigBetWorld Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij BigBetWorld is zeer toegankelijk en snel. Ga naar de cashier in de ´my account´ sectie en klik op withdraw. Je kunt via verschillende kanalen uitbetalen, geld overmaken naar je bank is hierbij mogelijk. Een voordeel hierbij is dat terugstorten binnen de EU geheel kosteloos is! Als je BigBetWorld wenst te contacteren kan dit via diverse kanalen. Zo kun je hen telefonisch bereiken via het telefoonnummer +356 277 809 81, de live chat contacteren, een e-mail sturen naar support@bigbetworld.com of het contactformulier op de website invullen. Ten slotte is er ook nog een uitgebreide FAQ beschikbaar. Je vragen worden zeer snel beantwoord.

BigBetWorld Review – Conclusie o.b.v. Big Bet World Ervaringen!

In het begin van de BigBetWorld Review vermeldden we reeds dat deze bookmaker hard groeiend is en dat is wat ons betreft goed te begrijpen. Aanmelden en storten is gemakkelijk en snel gebeurd. De welkomstbonus behoort tot de beste op de bookmaker markt en blijven spelen bij BigBetWorld is door de SuperPay en BigBetPoints Promotie extra lucratief. Het wedaanbod is veelzijdig en toegankelijk doordat je zowel pre-match, live, via je desktop en je mobiel kunt spelen. Uitbetalen is geheel gratis en mocht je contact met de support wensen op te nemen staan zij altijd voor je klaar!