BigBetWorld sportsbook in Belgie en Nederland

Opgelet: BigBetWorld is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

Big Bet World is sinds 2014 actief en groeide zeer snel in populariteit. Helaas eindigde het verhaal hier, vele gokkers hadden negatieve ervaringen met deze bookmaker waardoor wij onze samenwerking meteen stop moesten zetten. Het is ons doel om enkel goede sportweddenschappen sites te promoten, vandaar dat deze dus weg mocht.

BigBetWorld Account Maken en Big Bet World Geld Storten

Wedders uit zowel Nederland als België kunnen een BigBetWorld account aanmaken. Aanmelden gaat gemakkelijk en snel door op een van onze bonus banners te klikken en erna kun je na het klikken op de oranje ´join now´ knop je gegevens invullen en je registratie voltooien. Je kunt geld storten met onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en ook een reguliere bankoverschrijving is mogelijk. Storten kan reeds vanaf € 10.

BigBetWorld Bonus en Big Bet World Promoties

De BigBetWorld Welkomstbonus kent met € 100 een goed bonusbedrag en de voorwaarden zijn uitermate flexibel. Daarbij houdt het echter niet op. Met de SuperPay Promotie profiteer je continu van extra winst op je combinatieweddenschappen en elk bet levert je ook nog eens BigBetPoints op. Meer over deze promoties vind je ook in de bijbehorende artikels terug.

BigBetWorld Wedden en Big Bet World Quoteringen

Bij Big Bet World kun je wedden op vele sportevenementen naar keuze. Niet alleen Eredivisie en Champions League Voetbal wordt aangeboden maar ook weddenschappen op ruim 20 andere sporten zijn mogelijk. Naast het pre-match aanbod is ook live wedden mogelijk. Veel evenementen worden aangeboden en kennen veel quoteringen om op te wedden. Je kunt je weddenschappen zowel via je desktop of de mobiele website spelen. Daarnaast biedt BigBetWorld voor je mobiele weddenschappen ook nog eens een zeer gebruiksvriendelijke BigBetWorld App die je onder andere kunt downloaden via hun website, de Google Play Store of iOS App Store.

BigBetWorld Uitbetaling en Contact

Uitbetalen bij BigBetWorld is zeer toegankelijk en snel. Ga naar de cashier in de ´my account´ sectie en klik op withdraw. Je kunt via verschillende kanalen uitbetalen, geld overmaken naar je bank is hierbij mogelijk. Een voordeel hierbij is dat terugstorten binnen de EU geheel kosteloos is! Als je BigBetWorld wenst te contacteren kan dit via diverse kanalen. Zo kun je hen telefonisch bereiken via het telefoonnummer +356 277 809 81, de live chat contacteren, een e-mail sturen naar support@bigbetworld.com of het contactformulier op de website invullen. Ten slotte is er ook nog een uitgebreide FAQ beschikbaar. Je vragen worden zeer snel beantwoord.

BigBetWorld Review – Conclusie o.b.v. Big Bet World Ervaringen!

Zoals je bovenaan kon lezen al, is BigBetWorld dus geen keuze voor sport gokken. Zowel wedders van Nederland als ook Belgie ondervonden slechte ervaringen met deze bookie. Kies dus een andere optie uit ons riant overzicht aan websites. De Bookmakers Nederland lijst wordt constant geupdate en elk bedrijf wordt ook stevig geanalyseerd door ons zodat we ‘rogue’ bookmakers als de deze kunnen vermijden in de toekomst.