BigBetWorld Mobile App

Opgelet: BigBetWorld is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Mobiel wedden kan je bij Big Bet World via verschillende manieren. De eerste voor de hand liggende is de mobiele website, de tweede is de Android of iOS App. We zullen hieronder deze 3 mogelijkheden bespreken en vertellen je ook hoe je kan genieten van de bonus. Wil je onmiddellijk de app downloaden, dan kan je hieronder op de Big Bet World banner klikken.

Big Bet World Android App downloaden

Om de Big Bet World Android App te installeren zal je een wijziging dienen te doen aan de instellingen van je telefoon of tablet. Ga hiervoor naar instellingen (settings) dan security (beveiliging) applicaties en vervolgens klik je de onbekende bron (unknown source) aan. Hierdoor kan je de Big Bet World app installeren. Surf via je telefoon naar de mobiele website van Big Bet World en installeer de app. Je kan de app niet downloaden en installeren via Google Play Store omdat Google geen apps aanvaardt waar je met echt geld kan spelen.

App Big Bet World
© Big Bet World

Big Bet World iOS App downloaden

De Big Bet World iOS is makkelijk te installeren via de mobiele website of via iTunes. Je hoeft enkel de app te downloaden en te installeren.

Big Bet World mobiele site

Zodra je via mobiel op de Big Bet World site terechtkomt, merk je de vele verschillende sporticonen op. Je kan bovenaan inloggen of je registreren, of de instellingen wijzigen. Hier kan je kiezen hoe de odds verschijnen zoals decimaal of in breuken.

Big Bet World mobiele bonus

Momenteel is er geen Big Bet World mobiele bonus, maar geregeld doen ze wel promoties die geldig zijn voor mobiel of tablet. Zo kan je ten alle tijde genieten van de desktop bonussen, want die zijn ook geldig voor mobiel. Als Big Bet World een promotie heeft, dan zullen we dit hier toelichten en ook op onze bookmaker nieuws zullen we hier een topic aan wijden.

Nieuw bij Big Bet World? 100% tot €100

Voor wedders uit België is er een Big Bet World bonus ter hoogte van 100% tot maximum €100. De bonus is heel interessant omdat je slechts driemaal je storting en driemaal je bonus dient in te zetten. Wel zijn de minimum quoteringen op 2.00 vastgelegd en dit binnen een periode van 90 dagen. Al onze bookmakers en mobiele bonussen kan je terugvinden op Mobiel Wedden.