weddenbonus nieuws

Special: Profiteer tot 16/3 van €5 Betworld zonder storting!

Betworld heeft nu een unieke aanbieding! Meld je aan bij Betworld op dinsdag 15 maart of woensdag 16 maart 2016 en ontvang direct € 5 gratis bonus zonder storting! Je hebt maar liefst een maand de tijd om dit bedrag 1 x in te zetten op een quotering van 1.70 of hoger en hierna kun je direct uitbetalen. Ook kun je ervoor kiezen om verder te spelen bij Betworld, in dat geval wacht er ook nog een zeer flexibele € 100 welkomstbonus op jou!

 

Meld je op 15/3 of 16/3 aan bij Betworld en ontvang € 5 gratis!

Speciaal om de 1/8e finales van de Champions League te vieren biedt Betworld deze unieke promotie voor nieuwe klanten uit Nederland en België aan. Lees onderstaand de stappen die je dient te ondernemen en klik op de afbeelding om direct je € 5 gratis bonus zonder storting te claimen!

  • Meld je via onderstaande afbeelding aan bij Betworld.
  • Kies in je account voor betalingsoptie ´Voucher´.
  • Vul de voucher code CHAMPIONS in.
  • Je ontvangt direct € 5 bonus.
  • Zet je € 5 bonus binnen 30 dagen 1 x in op een quotering van 1.70 of hoger en betaal direct uit of speel verder met bijvoorbeeld de Betworld Welkomstbonus.

 

Betworld € 5 zonder storting © Betworld

 

Profiteer van nog meer Gratis Wedden Zonder Storting aanbiedingen

Mocht je reeds klant zijn bij Betworld en je wilt ook graag van een bonus zonder storting genieten of je wilt aanvullend nog een extra bonus zonder storting? Dat is mogelijk. Door exclusieve deals met bookmakers hebben wij hiervoor meerdere mogelijkheden. Neem een kijkje op de Gratis Wedden Zonder Storting pagina en profiteer direct mee van de beste bookmaker aanbiedingen!

 

Betworld Welkomstbonus: 100% tot € 100 met zeer flexibele voorwaarden!

Als je overgaat tot registratie bij Betworld kunnen we je aanraden om direct aanvullend te profiteren van de Betworld Bonus. Dit is een stortingsbonus van 100% tot € 100. Je hoeft nu enkel je stortingsbedrag 5x in te zetten om je bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor 14 dagen en alle weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger tellen reeds. Mocht het je niet lukken om je stortingsbedrag 5x rond te spelen? Geen probleem, je speelt je Betworld bonus namelijk vrij in stappen van 20%. Na elke keer dat je je stortingsbedrag inzet, speel je 20% van je bonus vrij! Hiermee is de Betworld Bonus zeer flexibel. Aanmelden voor zowel de € 5 Cadeau als Betworld Welkomstbonus kan via bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ button. Wij wensen je alvast veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
888Sport verdriedubbelt winst op Atletico - PSV weddenschap!
volgend artikel
BetFIRST geeft € 25 inzet terug bij Belgische Bekerfinale!