Betworld Bonus

Betworld Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting rondspelen
Min. quotering
1.70
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.3

Betworld Bonus details

Opgelet: BetWorld is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De Betworld bonus is beschikbaar voor nieuwe klanten uit andere dan onze landen en is een zeer aantrekkelijke welkomstbonus van 100% tot € 100. Het bonuspercentage en bonusbedrag zijn hoog, maar ook de bonus voorwaarden zijn enorm goed. Je hoeft enkel het bedrag van je eerste storting 5x in te zetten en het bonusbedrag helemaal niet. Alle weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger tellen reeds mee voor het vrijspelen van je bonus, zowel pre-match als live! In totaal heb je 14 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Mocht het je onverhoopt niet lukken om je gehele bonus rond te spelen is dit geen probleem. Betworld betaalt je bonus namelijk uit in stukken van 20%. Nadat je aan 20% van de rondspeel voorwaarden hebt voldaan, ontvang je reeds 20% van je bonus. Dit geldt ook voor elke volgende 20%!

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag- en bonuspercentage
  • Enkel stortingsbedrag hoeft 5x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,70 volstaan al
  • Na elke 20% inzet ontvang je al een bonusdeel
  • Relatief korte tijd om bonus geheel rond te spelen

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen

Geldig t/m:

01-06-2019

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betworld bonus is een bonus met een bonuspercentage van 100% tot een maximum bedrag van € 100. De minimum storting bedraagt € 10 en storten kan nu onder andere met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Nadat je je storting gemaakt hebt, ontvang je je bonus. Je stortingsbedrag zet je binnen 14 dagen 5x in op weddenschappen naar keuze met een quotering van 1.70 of hoger. De bonus wordt uitbetaald in stukken van 20%. Speel je bijvoorbeeld 60% van de totaal vereiste inzet voor het vrijspelen van je bonus ontvang je 60% van je bonus.

Voorbeeld

Na het aanmaken van een account stort je bijvoorbeeld € 100 om te profiteren van de maximum bonus van 100% tot € 100. Je stortingsbedrag dien je nu 5x in te zetten binnen 14 dagen, dit betekent dat je € 500 dient in te zetten. Stel je zet in totaal € 400 in. Dit betekent dat je aan 80% van de inzet vereisten hebt voldaan, en je nu ook recht hebt op 80% van je bonus. In dat geval heb je na 14 dagen € 80 bonus vrijgespeeld en kan je deze naar wens uitbetalen of ermee verder spelen.

Conclusie

De Betworld bonus is erg goed, met een hoog bonuspercentage, hoog bonusbedrag en flexibele bonusvoorwaarden heeft deze bonus alles wat je van een goede bookmaker bonus mag verwachten. Ook het feit dat je bonus vrijgespeeld kan worden in stukken van 20% is zeer voordelig. We vinden de Betworld bonus dan ook met stipt terug bovenaan in ons bonus vergelijk met 5 sterren! Meer dan verdiend!

Nieuws 🚨

Alleen Vandaag, Pak mee: € 10 risicovrije bet bij Betworld!
Meld je aan en stort bij Betworld en krijg direct € 150 gratis!