weddenbonus nieuws

Alleen Vandaag, Pak mee: € 10 risicovrije bet bij Betworld!

Alleen vandaag, voor alle Nederlanders en Belgen, een € 10 risicovrije weddenschap bij Betworld! Plaats simpelweg een € 10 weddenschap op winst of verlies van Frankrijk of Ijsland en als je het resultaat fout hebt, ontvang je je inzet terug! Als je nog geen klant bij Betworld bent, profiteer je daarnaast ook nog eens van een € 150 stortingsbonus.

 

Hoe plaats ik mijn € 10 risicovrije weddenschap?

  • Meld je aan bij Betworld of log in.
  • Ga naar de EK Promotie Kalender en klik op participate.
  • Wed € 10 op winst van Frankrijk of van IJsland.
  • Verloren? Betworld betaalt morgen om 11.00u je inzet terug!
  • Zet je terug ontvangen € 10 1x in op een 1.70+ odd en het geld is vrijgespeeld.

 

Betworld EK Bonus © Betworld

 

Nieuw bij Betworld? Wed met € 150 bonus!

Bovenstaande EK Bonus is voor zowel nieuwe als bestaande klanten de moeite waard om mee te pikken. Zeker een gokje op IJsland kan de moeite waard zijn met een 7.00 odd. Daarnaast lever nieuwe klanten de Betworld Bonus ook nog eens een stortingsbonus van 100% tot € 150 op. Elke keer dat jij je stortingsbedrag binnen 14 dagen inzet op een 1.70+ odd speel je 20% van je bonus vrij. Een zeer flexibele Wed Bonus die het zeker de moeite waard maakt om kennis te maken met Betworld. Meld je via onderstaande button of bovenstaande afbeelding aan en profiteer nu het nog kan.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Super Promo t/m 3/7 - € 50 risicovrij wedden bij Interwetten!
volgend artikel
Portugal Win 8.0 - Wales Win 17.0. Alleen vandaag bij 888!