weddenbonus nieuws

10% gegarandeerde Betworld Combo Cashback op maandag!

Bookmaker Betworld geeft klanten uit Nederland en België op maandagen 10% cashback op alle geplaatste combinatieweddenschappen. Het maakt hierbij niet uit of je je weddenschap wint of verliest. Alle combo weddenschappen met een quotering van 2,50 tellen reeds mee en je cashback bedrag kan oplopen tot € 25! Op maandag 18 januari staat er een volledige Jupiler League ronde op het programma, ideaal om je combinatieweddenschap te plaatsen!

 

Krijg 10% Betworld cashback op al je combinatieweddenschappen!

Alle combinatieweddenschappen die je op maandagen plaatst bij Betworld leveren je 10% cashback op. 10% van je inzet wordt rechtstreeks na het plaatsen van je weddenschap terugbetaald. De gekozen combinatieweddenschap dient een quotering van minimaal 2,50 te hebben. Je kunt ervoor kiezen om zowel een pre-match als live weddenschap af te sluiten. Systeemweddenschappen tellen niet mee. Het maximale cashback bedrag bedraagt € 25. Kortom, als je een combinatieweddenschap van € 250 speelt op een quotering van 2,50 of hoger ontvang je direct na je inzet € 25 terug. Je kunt uiteraard ook een lager bedrag inzetten, een inzet van € 30 levert je bijvoorbeeld € 3 gegarandeerde cashback op.

 

Betworld Cashback bonus
© Betworld

 

Wedden op Jupiler League met 10% Betworld cashback

Op maandag 18 januari staat er een volledige speelronde gepland in de Nederlandse Jupiler League. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen het laaggeplaatste RKC. In de top ontmoeten nummer 3 NAC en nummer 4 FC Eindhoven elkaar in Breda. NAC hoopt nog altijd op de titel en wenst de knappe overwinning op FC Volendam van vrijdag een vervolg te geven. VVV-Venlo doet het verassend goed en gaat als nummer 2 op bezoek bij FC Oss. In totaal biedt bookmaker Betworld 72 mogelijke weddenschappen om op te spelen en leent dit programma zich perfect om combinatieweddenschappen te spelen. Zeker als je je nu ook nog eens aanmeldt met de uiterst aantrekkelijke Betworld bonus voor Nederlanders en Belgen.

 

Wedden met Betworld welkomstbonus van 100% tot € 100!

Betworld biedt een uiterst aantrekkelijke eerste stortingsbonus van 100%. Een simpel hoofdreken sommetje of onze wed bonus calculator leert ons dat een storting van 100 euro 100 euro bonus oplevert! Het grote voordeel van deze bonus is dat de bonusvoorwaarden uiterst aantrekkelijk zijn. Je hoeft je bonusbedrag slechts 5x rond te spelen en dit kan al tegen quoteringen vanaf 1,70. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd. Mocht het je niet lukken om de bonus geheel rond te spelen is dit geen probleem. Je Betworld bonus wordt uitbetaald in stappen van 20%. Stel je gaat voor de 100euro bonus ontvang je daardoor na 100 euro inzet 20 euro bonus. De Betworld bonus is daarmee een beste wedden bonus die het maximaal aantal sterren scoort in onze configurator. Reden genoeg om je direct aan te melden en mee te profiteren!

vorig artikel
Profiteer nu van gunstige € 100 Big Bet World welkomstbonus!
volgend artikel
Maak kennis met BigBetWorld! Nu met € 100 welkomstbonus!